Тепер їздитиме на машині за декілька мільйонів: дружина Віктора Павліка Репяхова похизувалась покупкою артиста

Виявляється, нещодавно відомий український музикант Віктор Павлік став володарем новісінького автомобіля прямо зі столичного салону. Дружина артиста показала машину

Відомий український музикант Віктор Павлік сьогодні живе у щасливому шлюбі зі своєю четвертою дружиною Катериною Репяховою. Зіркова кохана є доволі активною у мережі, тому всі шанувальники дізнаються про останні новини сімейства саме з її особистої сторінки у соціальній мережі Інстаграм. Цього разу блогерка, а за сумісництвом і концертна директорка свого чоловіка, розповіла про нещодавнє придбання артиста – машину.

Так, особливо уважні шанувальники Катерини Репяхової у відповідь на її Історію з зображенням новісінького авто поцікавились, чи Віктор Павлік часом не став щасливим володарем нової машини. Знаменитість відповіла, що вони не хотіли акцентувати на цьому увагу, втім так воно і є – тепер у гаражі зіркової родини плюс один автомобіль.

Дружина Віктора Павліка розповіла про купівлю нового автомобіля
Дружина Віктора Павліка розповіла про купівлю нового автомобіля

Катерина Репяхова зауважила, що вона дуже щаслива за свого чоловіка, адже він постійно перебуває в гастролях, а тому – більша частина життя Віктора Павліка проходить в автомобілі. Зіркова дружина зізналась, що артист дійсно заслужив на те, щоб витратити гроші на власний комфорт.

Під час розповіді про нову машину чоловіка Катерина Репяхова пригадала період, коли вони вдвох були без машини. Знаменитість зізналась, що це було дуже важко, оскільки пара має маленького сина, який відвідує різні гуртки, куди його треба відвозити. Втім, дружина Віктора Павліка також чекає на нову машину. Про це зірка розповідала раніше й зізналась, що наприкінці місяця має стати володаркою нового авто. До слова, свій автомобіль Репяхова раніше продала.

Дружина Павліка Катерина Репяхова показала нову машину свого чоловіка
Дружина Павліка Катерина Репяхова показала нову машину свого чоловіка

Слід зазначити, що з опублікованих на особистій сторінці Катерини Репяхової кадрів видно, що автомобіль Віктор Павлік купував в офіційному салоні. Отже, вартість такої машини сягатиме понад два мільйони гривень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини