“Бізнес має працювати”: Оля Полякова поставила на місце критиків, які не задоволені її відпочинком в Буковелі

Українська співачка Ольга Полякова опублікувала радісні фото зі свого відпочинку в Буковелі разом з дітьми, але прихильники розкритикували зірку.

Не дивлячись на повномасштабне вторнення, український бізнес продовжує свою роботу. Одним з таких мість став гірсько-лижний курорт в Буковелі, який полюбляють відвідувати зірки українського шоу-бізнесу. Однією з зірок на відпочинку стала Ольга Полякова, але прихильники розкритикували зірку за фото з відпочинку. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Ольга Полякова разом зі своїми доньками вирішила з’їздити на один з найпопулярніших українських зимових курортів. Співачка опублікувала відповідні фото з відпочинку. На знімку співачка позує зі своїми доньками і всі радісно посміхаються. На дівчатах відповідне екіпірування, лижні костюми та обов’язковий захист: шлеми на голові та лижні окуряри, щоб сніг не потрапляв в очі.

Ольга Полякова відповіла на хейт від прихильників
Ольга Полякова відповіла на хейт від прихильників

Не всім прихильникам сподобались такі фото під час повномасштабного вторгення. Багато користувачів Мережі розкритикували зірку через відпочинок в такий час, заявивши, що така помпея взагалі не на часі і не варто хизуватися можливістю поїхати на відпочинок, коли багато українців залишаються без своїх домівок.

“Дорогі мої, я відпочивала в Україні, бізнес має працювати”

Зірка на такі закиди від фанатів відреагувала доволі різко та змогла поставити всіх на місце. За словами співачки, вона відпочиває в Україні. Бізнес в нашій країні повинен працювати, а люди отримувати зарплатню. Якщо ніхто не буде відвідувати такі курорти, то всі власники бізнесу в Буковелі не матимуть, за що жити. Те ж саме стосується офіціантів, барменів та інших працівників сфери обслуговування. Кожному потрібно працювати та оплачувати комунальні та інші платежі.

Ольга Полякова відповіла на критику прихильників
Ольга Полякова відповіла на критику прихильників

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини