Оля Полякова чесно розповіла, чи підтримує зв’язки з Філіпом Кіркоровим, з яким дружила роками: “Велика зірка”

Оля Полякова, яка товаришувала з Філіпом Кіркоровим, в інтерв'ю з Раміною Есхакзай змогла розповісти про своє справжнє ставлення до поп-короля та розкрила деталі того, як він її підставив.

Популярна співачка Оля Полякова вкотре привідкрила завісу свого особистого життя прихильникам. Артистка вперше розповіла деталі своєї сварки з колишнім чоловіком Алли Пугачової, з яким тісно спілкувалася і товаришувала.

Ольга Полякова відповіла на критику про її відпочинок
Оля Полякова розповіла, як її підставив Кіркоров

Виявляється, на початку війни людина, яку вона вважала своїм другом навіть не поцікавився у неї, як вона переживає горе та чи у безпеці її діти. Про це виконавиця розповідала вже у себе у сторіз, але Раміна вирішила знову підняти цю тему, де спливли нові цікаві деталі. Виявляється, про відносини з Кіркоровим Суперблондинка замислилася ще до збройного нападу рф. А сталося це в Дубаї:

“Там було якесь свято їх, російське, я про це не знала, але це ж концерт був в Дубаї. І він хотів приурочити до того, що ми — разом. А я йому казала: “Ми не разом”. Я не буду в цьому… Ми не разом у нас війна. Я про це говорила, я про це знала”, — повідала Полякова.

А ось, як описує співачка те, як зав’язалися стосунки з екс-обранцем Примадонни.

“Він — єдина велика зірка, з нашого цеху, який дуже мною захоплювався. Він вмів це робити, мене це підкупало, мені це було дуже приємно… Зараз мені соромно, я про це вже сказала…”

Суперблондинка дала чітко зрозуміти, що з цим артистом її більше нічого не пов’язує.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров не приховував своєї симпатії ні путіну, ні кровожерливій війни росії. Він їздив у тимчасово окупований Крим з концертами, а військових загарбників з рф, які прийшли нищити Україну, популярний чоловік возвеличував, називаючи ніяк інакше, аніж “героями”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини