“Через 10 днів народиться”: втомлена Джамала з незвичайною зачіскою розповіла фанатам про свій цікавий стан

Відома українська співачка Джамала нещодавно розкрила нові деталі свого цікавого стану. Знаменитість показала милі кадри на останніх днях вагітності

Джамала, відома українська співачка, довела кожному, хто сумнівався, що побудувати приголомшливу кар’єру та щасливу сім’ю можливо. Сьогодні знаменитість є не лише одною з найвпізнаваніших артисток країни, а й коханою дружиною та мамою. Подробицями особистого життя зірка радо ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала в особистому блозі архівне відео, на якому перебуває на останніх днях своєї вагітності. Кадри були записані в автомобілі, поки зірка прямувала у справах. До слова, на опублікованому відео взагалі не помітний той факт, що Джамала вагітна. Знаменитість має відмінний вигляд, а її обличчя прикрашає радісна усмішка. Відео артистка знімала у березні 2018 року.

Джамала показала кадри за 10 днів до народження старшого сина Єміра
Джамала показала кадри за 10 днів до народження старшого сина Єміра

Нагадаємо, що знаменитість вже майже 10 років перебуває у стосунках зі своїм чоловіком Бекіром Сулеймановим. Джамала почала стосунки з майбутнім чоловіком 2014 року, а відгуляли весілля закохані у квітні 2017. До слова, чоловік української артистки народився у Сімферополі, а в столиці здобував економічну освіту. Бекір Сулейманов також вивчав медичну радіофізику. Чоловік Джамали молодший за неї на 8 років, проте це не завадило їм побудувати міцні стосунки.

Вперше подружжя стало батьками якраз таки 2018 року. Тоді у родині народився син, якого назвали Ємір-Рахман. Через два роки співачка та її чоловік стали батьками другого хлопчика – сина Селіма-Гірая.

Джамала зі своїм чоловіком та їхніми спільними дітьми
Джамала зі своїм чоловіком та їхніми спільними дітьми

До початку повномасштабної війни Джамала часто ділилась зі своїми шанувальниками дописами та фотографіями, що стосуються її дітей. Втім, після 24 лютого 2022 року таких публікацій на сторінці артистки в Інстаграмі поменшало.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини