“В нас були скандали”: Оля Полякова чесно прокоментувала непорозуміння та конкуренцію з Тіною Кароль

Відома українська співачка Оля Полякова у новому інтерв'ю прокоментувала свої професійні взаємини з колегою Тіною Кароль. Артистка зізналась, що навіть не вважає її конкуренткою

Зіркові взаємини завжди цікавили шанувальників, можливо, навіть більше, ніж їхня професійна діяльність. У нещодавньому інтерв’ю, яке вийшло на YouTube-каналі популярної української блогерки та журналістки Раміни Есхакзай Оля Полякова зізналась, що насправді не вважає Тіну Кароль своєю конкуренткою. Чому зірка дотримується такої думки, вона детально пояснила.

Раміна Есхакзай зазначила, що ні для кого в Україні не є секретом той факт, що дві найвідоміші білявки країни, Тіна Кароль та Оля Полякова, претендують на звання королеви українського шоубізнесу. Журналістка поцікавилась, чи збереглась тенденція до конкуренції під час війни. Полякова зазначила, що взагалі не вважає, що вони з Кароль колись конкурували.

Оля Полякова прокоментувала ставлення до творчості та особистості Тіни Кароль
Оля Полякова прокоментувала ставлення до творчості та особистості Тіни Кароль

Відома українська співачка зазначила, що дві співачки для України – це дуже мало, тому навіть не слід перейматись через те, що комусь може не вистачити “тронів” або шанувальників. Ба більш, додала Оля Полякова, у неї з Тіною Кароль різна авдиторія, тому поняття конкуренції між ними відсутнє.

Зараз це взагалі смішно. Якщо в нас і були скандали, то трошечки висмоктані з пальця

– прокоментувала Оля Полякова.

Артистка також зауважила, що найголовніше для неї, як і для всіх її колег, аби в шанувальників були гроші, які вони можуть витратити на квитки на їхні концерти.

Оля Полякова зізналась, що не вважає, що вони з Тіною Кароль конкурентки
Оля Полякова зізналась, що не вважає, що вони з Тіною Кароль конкурентки

Свою відповідь на запитання журналістки Оля Полякова підсумувала тим, що насправді в українському шоубізнесі немає конкуренцію в найжорсткішому її понятті, особливо після початку повномасштабної війни, коли творча діяльність майже стоїть на павзі. Разом з тим, додає Оля Полякова, вони з Тіною Кароль абсолютно різні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини