“До речі, я виходжу заміж”: співачка Слава Камінська розповіла екс-чоловіку про довгоочікувану подію

Слава Камінська розповіла своїм прихильникам приголомшливу новину. Співачка зізналася, що вдруге виходить заміж, але свого нареченого показувати не стала.

Відома українська співачка та екс-солістка “НеАнгелів” Слава Камінська з початком повномасштабного вторнення вирішила покинути Україну та вирушила до Нідерландів. Своїх дітей жінка вирішила виховувати в спокійній країні, де не чути звуків сирен. Попри це, зірка вже поверталася в Україну, але вони поки не готова залишатися тут.

Співачка, навіть, порівнювала себе з Дашею Астаф’євою і зізналася, що вона б не змогла так, як Даша. Камінська не впоралася б з постійним волонтерством, бо в неї не такі стальні нерви. Однак, за кордоном зірка проводить час не менш насичено. Нещодавно, Камінська зізналася, що вона виходить заміж.

Слава Камінська зізналася, що виходить заміж вдруге
Слава Камінська зізналася, що виходить заміж вдруге

Слава Камінська записувала нову пісню з іспанськими продюсерами та розповіла, що виходить заміж, показавши шматочок її майбутнього чоловіка. Прихильники помітили, що на задньому плані була не одна порожня пляшечка з-під міцного напою і вони припустили, що саме випита кількість горючої рідини розв’язала дівчині язика.

“А ось це штамочок мого нового чоловіка. Я, до речі, виходжу заміж”, – каже Камінська.

Слава Камінська вдруге виходить заміж
Слава Камінська вдруге виходить заміж

Після цікавого відео дівчина публікувала фотографії з того вечора, які були не менш цікавими. Весь час зірка провела в оточенні продюсерів, з якими вона зараз співпрацює, щоб записати нову пісню в латиноамериканському стилі. Сольна кар’єра дівчини активно розвивається після того, як вона покинула “НеАнгели”. Багато прихильників дотримуються думки, що якби не участь у відомому дуеті, то їй би не вдалося отримати таку велику популярність, яка в неї є зараз. Сама зірка такі слова ніяк не коментує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини