“Прийшла, щоб гребти гроші”: переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька викрила свою реальну мету на шоу

Учасниця та переможниця крайнього сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк" відповіла на критику шанувальників і зізналась, навіщо насправді прийшла на проєкт

Останнім часом українську модель і блогерку Катерину Лозовицьку, яка стала переможницею Холостяка-12, звинуватили у нещирих мотивах. Так, чимало підписників звинувачують дівчину в тому, що на проєкт вона насправді прийшла не за реальним коханням, а для того, щоб стати популярною. Нещодавно Лозовицька вирішила розставити всі крапки над “і”.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина опублікувала допис, в якому відповіла на всі питання, які могли турбувати публіку. Лозовицька зізналась, навіщо дійсно вирішила взяти участь у “Холостяку”, розповіла, як сьогодні заробляє гроші.

Катерина Лозовицька зізналась, навіщо дійсно йшла на проєкт Холостяк-12
Катерина Лозовицька зізналась, навіщо дійсно йшла на проєкт Холостяк-12

У своєму блозі переможниця крайнього сезону Холостяка обурилась тим фактом, що її постійно в чомусь звинувачують.

Прийшла на “Холостяк”, щоб стати блогером і “гребти” гроші за рекламу. Ось приблизно в такому дусі звинувачення час від часу прилітають мені в дірект

– зазначила Лозовицька.

Ба більш, додала блогерка та модель, в її блозі існує навіть інша категорія людей. До кожного допису зі співпрацею залишають коментарі “реклама”, ніби намагаючись присоромити Лозовицьку. Саме тому дівчина вирішила остаточно відповісти на всі запитання, аби в публіки не залишилось сумнівів – на проєкт вона прийшла з метою знайти кохання.

Лозовицька зазначила, що на “Холостяку” хотіла знайти гідного чоловіка, втім, на жаль, у неї не вийшло побудувати стосунки з Топольським. Крім того, додала переможниця 12-го сезону шоу, з початку знімання реаліті й до сьогодні її основним джерелом доходу є моделінг.

Катерина Лозовицька з Холостяка-12 відповіла на критику шанувальників
Катерина Лозовицька з Холостяка-12 відповіла на критику шанувальників

Розповіла переможниця Холостяка-12 і про свою блогерську діяльність. Знаменитість зазначила, що не женеться за простими грошима, тому не влаштовує на своїй сторінці “екшену”, не рекламує речі, в яких не впевнена. Лозовицька розповідає, що хоче подавати підписникам лише найкращі продукти, якими користується сама.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини