44-річна Оля Полякова зізналась, чи залишилась у неї нерухомість у росії: “Дуже гарний, елітний будинок”

Відома українська співачка розповіла про свою нерухомість у сусідній країні. Знаменитість зізналась, що їй довелось продати елітний будинок за дуже низьку ціну

Оля Полякова, одна з найвідоміших українських співачок, після початку повномасштабної війни в рідній країні переформатувала свою творчість у патріотичну течію. Втім, на території сусідньої держави в артистки залишалась нерухомість, а також – мешкала мама зі своїм бойфрендом. У нещодавньому інтерв’ю для Раміни Есхакзай знаменитість розповіла, чи встигла продати нерухомість та де зараз її рідна людина.

За спогадами Олі Полякової, вона вже наприкінці лютого почала вмовляти маму виїхати з росії. Світлана Полякова мешкала у сусідній країні у стосунках зі своїм коханим, втім врешті-решт наважилась поїхати до доньки у Францію. Туди зіркова мама приїхала у травні та, зізнається Суперблондинка, це стало для неї трагічною історією, адже бойфренда вона залишила в росії.

Оля Полякова пригадала, як вмовляла маму приїхати до неї у Францію
Оля Полякова пригадала, як вмовляла маму приїхати до неї у Францію

Разом з тим, продовжила Оля Полякова, після виїзду мами історія не завершилась, адже на території сусідньої держави у них все ще залишалась нерухомість – великий елітний будинок у хорошому районі. У новому інтерв’ю зірка зізналась, що продали вони його зовсім нещодавно, а вартість виявилась катастрофічно смішною – всього 15% відсотків від собівартості.

Це був дуже гарний, елітний будинок, у гарному районі, з лісом… шкода, що ми не змогли взяти хоча б кошти, які в нього вклали

– прокоментувала Оля Полякова.

Знаменитість також пояснила, чому вони продавали нерухомість за таку низьку ціну. За словами Олі Полякової, у родини просто не було часу претендувати на більшу вартість, адже вони якнайшвидше хотіли позбутись від будинку, щоб назавжди закрити цю тему.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини