Дмитро Ступка офіційно розлучився: з ким залишилась донька та в чому причина сімейного нещастя

Дмитро Ступка розповів про розлучення зі своєю дружиною ще минулого року, але лише нещодавно зміг з нею розлучитися. Весь процес відбувався дистанційно.

Відомо, що Дмитро Ступка на початку 2022 року переїхав зі своєю сім’єю до Штатів. Екс-дружина Поліна Логунова розповідала, що це не було рішенням, взятим з неба. Вони свідомо до цього готувалися. Пара перед цим відвідувала Америку, їм дуже сподобалося там проводити час та дозвілля, саме тому вони прийняли таке рішення.

Однак, в тому ж році пара оголосила про розлучення, яке відбулось лише нещодавно на офіційному рівні через те, що вони знаходяться не в Україні. Весь процес вони вимушені були проводити дистанційно. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, з ким залишилась маленька донька Богдана.

За словами чоловіка, ініціатором розлучення стала саме Поліна. Модель прийшла додому та заявила, що чоловіка вона більше не кохає. Справа в тому, що вона познайомилася з американцем, який через місяць знайомства зробив дівчині пропозицію.

З ким залишилася донька Дмитра Ступки після розлучення
З ким залишилася донька Дмитра Ступки після розлучення

Дмитро Ступка зізнався, що не міг стримати сльози на обличчі та сильно плакав. Йому було дуже погано від однієї думки про те, що їм доведеться розлучитися. Донька залишилася з мамою, тому від цього Дмитру було ще гірше.

“Мені погано, бо не бачу свою дитину. Я приходив додому і вона бігла до мене на руки. Вони мене любить, я її люблю. Мені прикро, що я не буду жити з донькою і бачити, як вона росте”, – каже Дмитро.

Цього року чоловік показував відео з дівчиною, ноги якої було помітно на відео. Однак, прихильники почали засуджувати чоловіка та звинувачувати його в тому, що він погана людина і вони не очікували такої поведінки від нього. Дмитро не став реагувати на негативні коментарі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини