Гречка і сосиски, вареники і наполеон, борщик і картопелька: чим харчуються Потап, Каменських, Решетнік, Фагот

Відомо, що зірки українського шоу-бізнесу можуть собі дозволити харчування у вишуканих ресторанах, але чи справді наші зірки полюбляють лише дорогу їжу?

Про зірок українського шоу-бізнесу ходить чимало чуток. Подейкують, що наші зірки взагалі не їдять звичайну домашню їжу, а харчуються лише в дорогих ресторанах. Зважаючи на їхні заробітки, все можливо, але чи справді українські представники шоу-бізнесу забули смак звичайної їжі? Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чим харчуються зірки.

Один з найбажаніших “Холостяків” Іраклі Макацарія та “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зізналися, що вони не їдять чорну ікру та лобстерів. Зокрема, Ектор розповів, що якщо він буде їсти лише лобстери та ікру, то він зможе луснути від цього.

Багато знаменитостей справді багато заробляють, але це не означає, що вони завжди відвідують ресторани. В звичайному житті зірки харчуються так само, як і всі українці. Насті Каменських дуже подобається риба, а-от Фагот не проти борщику з горілочкою. Екс-холостяк Микита Добринін не проти поласувати сирниками, стейками або картоплею. Григорій Решетнік є великим прихильником домашньої їжі.

Українські зірки розповіли, чим харчуються в реальному житті
Українські зірки розповіли, чим харчуються в реальному житті

“Варенички, коли до тещі приїзжджаю і до мами, люблю Наполеон від мами”, – каже чоловік.

Репер та продюсер Потап не проти поласувати сосисками та гречкою. Він розповів, що знає одну дівчину, яка носить сережки за мільйони, але її улюбленою стравою є кров’янка. Попри це, є зірки, які не проти поласувати вишуканими стравами.

Українська співачка Камалія обожнює лобстерів та омарів, Ольга Цибульська не проти чорної ікри з лобстерами, дівчина дуже любить іспанську кухню. Психолог Наталія Холоденко розповіла, що їй дуже подобається італійська кухня і овочеві салати з м’ясом або морепродуктами.

Зірки українського шоу-бізнесу зізналися, чим харчуються
Зірки українського шоу-бізнесу зізналися, чим харчуються

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини