41-річна Віра Брежнєва з’явилась на російському телебаченні та обурила публіку: “Підкажіть, як це розуміти”

Відома співачка Віра Брежнєва після початку повномасштабної війни в Україні вирішила порвати всі зв'язки з сусідньою державою. Втім, нещодавно знаменитість "засвітилась" на російському ТБ

До 24 лютого 2022 року популярна співачка Віра Брежнєва будувала кар’єру в росії, втім після початку повномасштабного вторгнення вирішила переглянути свої погляди та відмовитись від усього, що було в неї у сусідній країні. Знаменитість переїхала, почала випускати пісні українською та навіть виставила на продаж спільний з Костянтином Меладзе будинок. Втім, нещодавно публіка помітила “цікаву” деталь, яка їх обурила.

Мережею почало “гуляти” відео нещодавно трансльованого на російському телебаченні випуску дитячого шоу. Віра Брежнєва завітала у гості на телеканал “Карусель”, втім росіяни, знаючи про позицію знаменитості, обурились, чому в їхній країні показують співачку, яка підтримала у війні Україну.

Пізніше таки вдалось з’ясувати, що це – старий випуск. Серію за участі Віри Брежнєвої було знято ще 2019 року, але чомусь транслюють її чотири роки потому. У коментарях до опублікованого на одному з російських Телеграм-каналів допису публіка обурилась цією ситуацією.

Підкажіть, як це розуміти. Віра Брежнєва на каналі Карусель 19 березня 2023 року. Вона повернулася або віщає нам з Риги?

– поцікавились підписники каналу “НеМалахов. Сливки”.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віру Брежнєву помітили у Польщі. Там знаменитість займалась волонтерською діяльністю, зокрема, допомагала фасувати та вантажити гуманітарну допомогу для постраждалих від бойових дій українців. Пізніше, восени 2022 року, зірка зайнялась і творчою діяльністю. Разом зі своєю колегою, співачкою Tayanna, Брежнєва записала україномовну пісню “Вишиванка”, яка викликала неоднозначні емоції.

Віра Брежнєва підтримала Україну після 24 лютого 2022 року
Віра Брежнєва підтримала Україну після 24 лютого 2022 року

Частина користувачів мережі обурились тим фактом, що знаменитість “перевзулась” і почала випускати патріотичні пісні лише після 24 лютого. Втім, інша частина підписників таки зраділа через той факт, що Віра Брежнєва тепер співає солов’їною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини