“Приховувала вагітність”: 33-річна Наталка Денисенко відповіла на запитання, чи чекає на другу дитину

Шанувальники запідозрили, що відома українська актриса виношує під серцем другу дитину. Наталка Денисенко розставила всі крапки над "і" та заговорила про свою вагітність

Зважаючи на постійні історії про те, що шанувальники підозрюють своїх кумирів у вагітності, можна припустити, що часом саме фани більше бажають народження дітей, ніж ті, кого вони в цьому підозрюють. Хай там що, подібні казуси – далеко не рідкість в українському шоубізнесі. Цього разу “під приціл” уважних фанатських очей потрапила відома українська актриса Наталка Денисенко.

Після нещодавно опублікованих фотографій зірки з останньої фотосесії шанувальники буквально засипали її запитаннями про те, чи не вагітна вона. Наталка Денисенко наголосила, що не вагітна та попросила своїх фанів бути більш тактовними, адже подібні питання про цікавий стан можуть ображати багатьох жінок.

Знаменитість зазначила, що у неї є животик, а також – широка грудна клітина, та вона завжди мала таку фігуру. Наталка Денисенко зазначила, що не кожному дано мати ідеальний прес і тоненьку талію, тому й ставити питання стосовно вагітності, базуючись лише на одній фотографії, не слід.

Наталка Денисенко відповіла шанувальникам на закиди стосовно своєї вагітності
Наталка Денисенко відповіла шанувальникам на закиди стосовно своєї вагітності

Крім того, українська актриса пояснила шанувальникам, чому питати про вагітність у жінку неправильно. Наталка Денисенко розповіла на прикладі уявних ситуацій.

Якби я не могла завагітніти, або навпаки приховувала вагітність – а мені писали “Ви вагітна?”. Або я б комплексувала щодо фігури і після цих питань сіла на нездорову дієту?

– припустила знаменитість.

Наталка Денисенко зі своїм чоловіком і сином
Наталка Денисенко зі своїм чоловіком і сином

Нагадаємо, що відома українська актриса Наталка Денисенко вже майже 5 років перебуває у шлюбі зі своїм колегою, актором Андрієм Федінчиком. Зіркова пара познайомилась на знімальному майданчику, а знаменитість спершу вагалась, чи слід сприяти тому, аби між ними виникло щось більше за невинну симпатію.

Врешті-решт, знаменитості почали стосунки, а 1 квітня 2017 року зіграли весілля на Мальдівах. Вже у вересні цього ж року в родині з’явився первісток – син Андрій. Наразі подружжя виховує лише одну дитину, втім не виключають факту, що можуть стати батьками й другої дитини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини