Екс-дружина Володимира Остапчука зізналась, чи зраджував їй колись шоумен: сама не “ловила”, але не впевнена

Стосунки відомого українського ведучого й шоумена Володимира Остапчука з Христиною Горняк, хоч і залишились у минулому, все ще привертають багато уваги та запитань

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук є одним з небагатьох знаменитостей, особисте життя якого насправді цікавить шанувальників куди більше за професійну діяльність. Знаменитість вже двічі офіційно перебував у шлюбі, а сьогодні будує стосунки з 22-річною дівчиною. Ба більш, чимало прихильників впевнені, що новоспечена парочка вже встигла оформити шлюб. Річ у тім, що на це натякнули безпосередньо Остапчук з новою коханою.

Попри все, українському шоумену не вдається остаточно попрощатись зі своїм минулим та залишити його позаду. Час від часу у медіапросторі з’являються нові запитання, які тим чи іншим чином пов’язані зі шлюбом Володимира Остапчука та Христини Горняк, його другої дружини та нотаріусині. До слова, крім юриспруденції, зіркова ексдружина також веде особистий блог, де активно комунікує зі своєю авдиторією.

Ексдружина Остапчука активно веде особистий блог у соцмережі Інстаграм
Ексдружина Остапчука активно веде особистий блог у соцмережі Інстаграм

Наприклад, нещодавно знаменитість вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками й відповісти на найактуальніші запитання. Один з підписників поцікавився в Христини Горняк, чи бували в її житті зради. Зірка приховувати правду не стала – вона своїм партнерам ніколи не зраджувала, адже раніше вже пояснювала, що не розуміє обману в стосунках.

Разом з тим, зізналась Христина Горняк і в тому, чи зраджували колись їй. Знаменитість зазначила, що найімовірніше – ні. Втім, додала колишня дружина Остапчука, напевно знати про це ніхто не може. Христина Горняк зазначила, що їй ніколи не доводилось “ловити” свого партнера на гарячому, втім, як все відбувалось насправді, невідомо нікому.

Я – не було. Мене – не знаю. Я не ловила на зрадах нікого зі своїх колишніх. А як там насправді – хто знає

– зазначила Горняк.

Колишня дружина Остапчука зізналась, що не ловила колишніх чоловіків на зрадах
Колишня дружина Остапчука зізналась, що не ловила колишніх чоловіків на зрадах

Нагадаємо, що одна з найобговорюваніших пар минулої осені почала зустрічатись незадовго після розлучення Володимира Остапчука з його першою дружиною. Саме через це Олена Войченко неодноразово наголошувала, що шоумен її зраджував. Втім, Остапчук всі звинувачення відкидав. Одружились Горняк та її вже колишній чоловік 2020 року, а вже два роки потому мережею почали ширитись чутки про їхнє розлучення.

Христина Горняк і Володимир Остапчук офіційно не коментували розлучення
Христина Горняк і Володимир Остапчук офіційно не коментували розлучення

Шанувальники впевнились, що зіркова пара більше не разом, коли стало зрозуміло, що Володимир Остапчук вже почав стосунки з іншою. Втім, до сьогодні ніхто зі знаменитостей офіційно свого розставання не коментував.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини