У Насті Каменських з’явився двійник: дівчина виросла точною копією дружини Потапа і також марить музикою

Чи знає популярна співачка Настя Каменських, що є виконавиця, яка разюче схоже на неї? У мережі сплив акаунт артистки, яка виглядає, як сестра-близнючка дружини Потапа.

Зірка Насті Каменських зійшла на небосхилі українського шоу-бізнесу ще у 2000-х роках. Цікавий стиль виконання пісень та неординарна зовнішність швидко зробили її улюбленицею мільйонів. Втім, схоже, дружині Потапа доведеться потіснитися на сцені, адже свій талант розвиває не менш яскрава артистка, яка виглядає, як її сестра-близнючка.

У Насті Каменських є двійник?

Настя Каменських зліва, Ганна Нелуп справа.

Тік-Ток рекомендації активно ранжують відео з темноволосою кучерявою дівчиною, у коментарях під публікаціями якої — справжній аншлаг, де ошелешено питають, хто на відео, невже сама Анастасія Каменських? Дійсно, схожість між співачками фантастична.

“Це мій дар і моє прокляття”, — пише про себе “близнючка” поп-діви, відповідаючи на чергову репліку про свою зовнішність.

У Насті Каменських з’явився двійник

Звати дівчину, яку всі порівнюють з дружиною Потапа, Ганна Нелуп і вона — фронтвуман столичного гурту GannaBaby. І, якщо, на перший погляд, може здатися, що з NK вона має багато спільного, насправді це зовсім не так. Прихильники відзначають, що пісні дуже енергійні, із глибинним сенсом, а перформанси на сцені — неординарні.

“Це прекрасний гурт! Дуже раджу почати вчити їхні пісні, і при першій можливості йти на концерт! Бо атмосферу і запал не передати словами!”, — пише підписниця музикантки у коментарях.

У Насті Каменських з’явився двійник

Творчість дівчини — україномовна, а як вона сама відзначала в ефірі радіо “Промінь”: завжди була за те, щоб наш медійний простір наповнювався рідною мовою.

Нагадаємо, що Настя Каменських також стала творити українською та готується презентувати прихильникам новий трек.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини