“Мерзотні блоги”: Маша Єфросиніна розкритикувала українських чоловіків, які сидять вдома

Українська телеведуча Маша Єфросиніна обурилася поведінкою українських чоловіків. Жінка розповіла, як вона ставиться до тих, хто робить вигляд, ніби в країні все добре.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, чому її дратують деякі українські чоловіки. Маша опублікувала фрагмент з інтерв’ю з Денисом Квебеком, де вона розповідає про важливий вибір кожного українського чоловіка, але потім обурилася поведінкою частини чоловічої спільноти в реаліях повномасштабного вторгення.

На інтерв’ю Маша говорила про те, що вона вважає, що кожен чоловік повинен сам вирішувати: йти йому на війну, чи ні. Всі люди в нас різні і в кожного має бути своє бачення та психіка. Маша намагається не засуджувати інших чоловіків, які не йдуть захищати Україну і залишається лояльною, бо вона до всього ставиться з розумінням, але деякі чоловіки обурюють її своєю нахабною поведінкою.

Маша Єфросиніна обурилася поведінкою українських чоловіків
Маша Єфросиніна обурилася поведінкою українських чоловіків

“Я навчилася опановувати себе, але коли різні пухлопикі особи чоловічої статі сидять перед камерою і єдина важлива справа з їхнього боку для країни – це сидіти знімати свої мерзотні гімноблоги, які базуються на наклепах і не роблять нічого, крім розпалювання агресії всередині країни”, – обурюється Єфросиніна.

Телеведуча зізнається, що вона дуже дивується тим, хто робить вигляд, що в країні немає війни і продовжуть без зайвого сорому жити на широку ногу. Вона вражається, коли в закладах столиці нахабні власники бізнесу ведуть себе так, ніби вся земля крутиться навколо них і веселяться на повну.

“Веселіться вдома! Це ж всі бачать”, – додає зірка.

Телеведуча Маша Єфросиніна обурена поведінкою чоловіків
Телеведуча Маша Єфросиніна обурена поведінкою чоловіків

Крім цього, Маша звернула увагу на те, що ці чоловіки постійно показують у соцільних мережах, як їм весело в той час, як наші захисники не можуть нормально спати через оборону країни, а потім повертаються додому з сильними травмами, які не знають, як лікувати.

Сьогодні важливо розуміти, що відпочинок потрібен кожному і неважливо, чим саме ви займаєтеся. Не дивлячись на це, не потрібно всім показувати у соціальних мережах, як ви змогли виїхати з країни на відпочинок, або як ви відвідуєте приватну вечірку. Набагато краще запостити афішу про збір коштів, або похвалитися, скільки грошей ви сьогодні задонатили. Так у кожного буде хороший настрій від зробленого добра.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини