“Зроблю все можливе”: українська співачка ONUKA після Притули завершує свою кар’єру

Українська співачка ONUKA розповіла, коли та за яких умов вона планує закінчувати свою сольну кар'єру. В дівчини багато планів на майбутнє.

Українська співачка Ната Жижченко, яка відома українській публіці більше як ONUKA раптово заговорила про припинення своєї кар’єри в одному з інтерв’ю. Стало відомо, що після перемоги України вона хоче покинути український шоу-бізнес та присвятити себе іншим справам. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Артистка чесно зізналася, що вона не бачить великого майбутнього саме української естради. Так, зараз багато зірок їздять з благодійними концертами, підтримують Україну та роблять все можливе для того, аби їх почув цілий світ та доєднався до допомоги, але Ната не вбачає великих перспектив вже після перемоги України. Дівчина планує присвятити свій вільний від шоу-бізнесу час на відновлення рідної Чергінівської області.

Співачка ONUKA заговорила про закінчення кар'єри
Співачка ONUKA заговорила про закінчення кар’єри

Зараз співачка, як і всі інші зірки, користується своїм голосом та говорить ним весь світ. Відомо, що співачка разом зі своїм чоловіком – відомим композитором та продюсером Євгеном Філатовим та сином Сашою ще влітку переїхала до Чергінова. Сімейство проживає в будинку Натиного дідуся, якому вже майже 100 років. До столиці, в якій вони жили раніше, пара приїздить лише в тому випадку, якщо є якісь термінові та невідкладні справи.

Відомо, що будинку дідуся вже понад сто років і вони активно займаються його реставрацією. Як наголошує сама співачка, її син буде п’ятим поколінням, яке виросте в цьому домі і вона надзвичайно пишаться таким спадком.

До слова, чоловік Нати Євген Філатов почав робити музику зі звуків кожного міста. Композитор вже встиг зробити звуки Чернігова, Києва, Одеси, Львова та надзвичайних Карпат. На офіційній сторінці в одній із соціальних мереж чоловік публікує короткі відео по три хвилини з вже готовою піснею, а також показує весь процес їх створення.

Євген Філатов зробив музику зі звуків міст України
Євген Філатов зробив музику зі звуків міст України

Подорож Євгена по різним куточкам українських міст на стільки зачаровує, що неможливо відірвати свій погляд, а головне – слух від справжнього витвору мистецтва. Наша редакція рекомендує обов’язкового переглянути ці відео та насолодитися сповна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини