“Справжні чоловічі якості”: Катя Лозовицька з Холостяка-12 натякнула, що Топольському не вистачає мужності

Учасниця та переможниця крайнього сезону популярного реаліті "Холостяк" відповіла на запитання, що стосується її колишнього бойфренда Алекса Топольського

Серед української авдиторії модель Катерина Лозовицька здобула популярність після участь в реаліті-шоу “Холостяк”. Дівчина прийшла відшукати своє кохання на відомий проєкт, познайомилась з Алексом Топольським і навіть деякий час будувала з ним стосунки, втім врешті-решт коханці завершили роман. Сьогодні про романтичну частину життя Лозовицької відомо мало, втім вона радо привідкриває завісу.

Так, наприклад, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками та відповісти на запитання, які їх найбільше цікавлять. Катерина Лозовицька, зокрема, не пропускала питання, що тим чи іншим чином стосувались її колишнього бойфренда.

Дівчина зізналась, чи почала стосунки з кимось іншим після розставання з Алексом Топольським. У відповіді на запитання Катерина Лозовицька натякнула, що у стосунках з бізнесменом їй не вистачало гідного ставлення до себе.

Скажу так… Стала ще більше цінувати справжні чоловічі якості та гідне ставлення до себе, тому…

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Лозовицька зізналась, чи почала з кимось зустрічатись і розповіла про ставлення до Топольського
Лозовицька зізналась, чи почала з кимось зустрічатись і розповіла про ставлення до Топольського

Відповідь виявилась дуже розпливчатою, тому сказати напевно, чи перебуває Лозовицька у стосунках важко. Втім, факт конфронтації знаменитості з її ексбойфрендом заперечувати неможливо. Переможниця “Холостяка-12” також зізналась, чи спілкувалась з Топольським після дописів, які вони опублікували після розставання. Дівчина заперечила спілкування та пригадала, що поставило остаточну крапку в їхніх стосунках.

Ні, ми відписались одне від одного після постів. Після перегляду його інтерв’ю я взагалі закинула його в блок, бо це треш

– зізналась Лозовицька.

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька відповіла й на інше цікаві питання
Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька відповіла й на інше цікаві питання

Слід зазначити, що ці питання виявились не єдиними найцікавішими зізнаннями у блозі переможниці “Холостяка-12”. Так, наприклад, дівчина відповіла, чи планує колись ставати мамою.

Дітей я люблю, у мене з віком починає розвиватись материнський інстинкт. Я планую народжувати, але як тільки у мене вже буде сім’я, я вийду заміж і логічним розвитком подій буде поповнення, тоді й будем народжувати. Я хочу, щоб все було вчасно, логічно. Загадувати в цьому питанні неможливо, але таке бажання в мене вже починає з’являтись

– зазначила Лозовицька.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини