“Сімейний”: Володимир Остапчук підтвердив третє одруження після двох невдалих шлюбів. Хто його нове кохання?

Відомий український телеведучий і шоумен нарешті прокоментував особисте життя у соцмережі Інстаграм. Володимир Остапчук підтвердив – він тепер не холостяк

Останнім часом особисте життя відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука інтригує шанувальників все більше й більше. Восени стало відомо про розлучення знаменитості з Христиною Горняк, втім колишнє подружжя вирішило не виносити причини та офіційні коментарі на публіку. Не став Остапчук коментувати й стосунки з новою дівчиною. Втім, шанувальники впевнені, що майже одразу після розлучення шоумен встиг одружитись втретє.

Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм знаменитість поділився жартівливою Історією, на якому позує зі своїм товаришем. Володимир Остапчук засипав свого друга компліментами, зазначивши, що він – гарний і порядний хлопець, домашній та сімейний, втім неодружений. Разом з тим, відомий ведучий себе схарактеризував одним словом – “Остапчук”, ніби заявляючи, що перераховані вище якості до нього ніякого відношення не мають.

Володимир Остапчук в особистому блозі в Інстаграмі підтвердив, що одружений
Володимир Остапчук в особистому блозі в Інстаграмі підтвердив, що одружений

Якщо мова йде про особистісні риси характеру, як от порядність, чи відсутність шкідливих звичок, то можна припустити, що артист пожартував, адже насправді його важко назвати поганцем з цілою купою недоліків. Втім, про шлюб шоумен найімовірніше не брехав – наразі він, схоже, вже одружений зі своєю новою дівчиною.

До слова, іншим доказом щодо його третього одруження стали Інстаграм-історії, які з’явились на його сторінці та на сторінці його нової дівчини у лютому. Тоді зірки зробили фото в одному й тому самому паспортному сервісі, зазначивши, що цей день став для них важливим.

Остапчук і його нова дівчина найімовірніше одружились
Остапчук і його нова дівчина найімовірніше одружились

Як виглядає нова дружина Остапчука

Про нові стосунки відомого українського шоумена стало відомо взимку 2022 року. Пізніше у мережі з’ясували, як звати зіркову дівчину, чим вона займається та де мешкає. Новим коханням Володимира Остапчука стала 22-річна дівчина, на ім’я Катерина Полтавська.

Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська живе у Києві
Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська живе у Києві

Сьогодні третя дружина Володимира Остапчука мешкає у столиці, де, до слова, вони з шоуменом вже навіть встигли з’їхатись у спільну квартиру в одному з елітних житлових комплексів Києва. Втім, раніше на своїй сторінці в Інстаграмі Катерина Полтавська зазначала, що раніше жила у Кропивницькому. Можна припустити, що саме там вона народилась.

Як виглядає нова дівчина Остапчука, з якою він імовірно одружився
Як виглядає нова дівчина Остапчука, з якою він імовірно одружився

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини