Клопотенко зізнався, що крутив роман з дівчиною Володимира Остапчука: “Її ім’я починається на літеру “К”

Відомий український ресторатор і кулінар Євген Клопотенко зізнався, що мав стосунки з дівчиною Володимира Остапчука. В ефірі на зізнання відреагував і шоумен

Нещодавно на каналі СТБ відбулась прем’єра першого випуску нового шоу Євгена Клопотенка “Пекельні борошна”. Гостем цього епізоду став відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук. У ході програми зірковий дует не лише готував страви, але й спілкувався. Однією з цікавих історій стало зізнання Клопотенка про особисте.

Так, відомий український кулінар зазначив, що раніше зустрічався з колишньою дівчиною Володимира Остапчука. Називати повне ім’я дівчини знаменитість не став з міркувань конфіденційності, втім вирішив сказати першу літері її імені. Виявилось, що загадкова красуня має ім’я, що починається на літеру “К”.

Євген Клопотенко у новому випуску шоу Пекельні борошна розповів про колишню дівчину
Євген Клопотенко у новому випуску шоу Пекельні борошна розповів про колишню дівчину

Український ресторатор також вирішив пояснити, чому раптом він поділився таким зізнанням з гостем свого шоу. Євген Клопотенко зазначив, що розповісти про спільну колишню дівчину він вирішив, аби показати, що насправді вони з Остапчуком дуже близькі.

“Була дівчина, з якою ти зустрічався колись, і я з нею також зустрічався. Уявляєш? Щоб ти просто знав, що ми з тобою набагато ближчі, ніж ти можеш собі уявити. Ми майже з тобою цілувалися”, – зізнався Євген Клопотенко.

Володимир Остапчук, своєю чергою, уточнив у Євгена Клопотенка, чи чотири літери в імені дівчини, про яку йде мова. Ресторатор і кулінар відповів ствердно, а шоумен одразу зрозумів, кого мав на увазі його колега. На цьому зірковий дует закінчив обговорення колишніх стосунків.

Володимир Остапчук зрозумів завуальований натяк Євгена Клопотенка
Володимир Остапчук зрозумів завуальований натяк Євгена Клопотенка

Нагадаємо, що зараз відомий український шоумен і телеведучий будує стосунки з 22-річною Катериною Полтавською, медійницею та експерткою з реклами з Києва. Роман з дівчиною Остапчук почав незадовго після розлучення з другою дружиною. До слова, підписники зіркової пари підозрюють, що вони вже встигли оформити шлюб. Черговим доказом цього є той факт, що Полтавська почала носити обручку.

А ось в особистому житті Євгена Клопотенка все менш заплутано, оскільки чоловік наразі самотній. Раніше ресторатор пояснював, чого у своєму віці досі не має дітей і дружини. Кулінар зізнався, що він є прихильником вільних стосунків, тому й про створення родини мови не йде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини