Не так романтично, як могло би бути: новий бойфренд доньки Олі Полякової видав їхню історію знайомства

Донька відомої української співачки не приховує своїх стосунків з новим бойфрендом. Нещодавно Артур розповів, як насправді познайомився з Машею Поляковою

Відома українська співачка Оля Полякова разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох доньок. Старша Маша нині живе та навчається у музичний академії у Великобританії. Втім, крім навчання у дівчини все дуже добре складається й на особистому фронті. Так, зіркова донька у Лондоні познайомилась і почала зустрічатись з хлопцем, на ім’я Артур.

Нещодавно новий бойфренд доньки відомої української співачки видав їхню історію знайомства. На своїй сторінці в соціальній мережі Тік-Ток хлопець розповів, як насправді вони зустрілись з Машею Поляковою. Виявляється, юнаки вперше побачили профілі одне одного у спеціальному боті для знайомств. А вже невдовзі, іронічно повідомив Артур, готують разом вечерю.

Новий бойфренд Маші Полякової Артур розповів, як вони насправді познайомились
Новий бойфренд Маші Полякової Артур розповів, як вони насправді познайомились

Нагадаємо, що нещодавно зіркова донька дала інтерв’ю українському журналісту Славі Дьоміну. У ході розмови вони, зокрема, зачепили тему особистого життя Маші. Дівчина приховувати деталей не стала та зізналась, що у них з Артуром серйозні стосунки, адже вони навіть встигли познайомитись з батьками одне одного.

Оля Полякова та Вадим Буряковський, батьки Маші, вподобали вибір своєї доньки. За зізнанням дівчини, рідним дуже сподобався її бойфренд, а українська співачка сказала, що він здається дуже хорошим і вихованим. Разом з тим, додала Полякова молодша, вона не впевнена, що сподобалась татові свого бойфренда.

В інтерв’ю дівчина зазначила, що він відповідав їй дуже холодно та й загальне враження склалось таке, ніби чоловікові не сподобався вибір його сина. Втім, з мамою Артура Маша Полякова, схоже, одразу знайшла спільну мову. Дівчина назвала її дуже крутою.

Донька Олі Полякової розповідала про знайомство з батьками бойфренда
Донька Олі Полякової розповідала про знайомство з батьками бойфренда

Слід зазначити, що юна парочка вже навіть говорила про життя разом. Маша Полякова зазначила, що вони розглядали таку можливість, втім відкинули її, адже це наразі неможливо. Річ у тім, що навчальні заклади Маші та Артура знаходяться далеко один від одного, тому, навіть якби комусь вдалось переїхати до іншого в гуртожиток, діставатись навчання було б важко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини