Потап пережив параліч обличчя, а у Насті Каменських знайшли новоутворення: “Можу втратити голос назавжди”

Популярна співачка Настя Каменських вийшла в ефір в Інстаграмі до своїх підписників з тривожною новиною: вона змушена перенести свої виступи.

Артистка Настя Каменських звикла до шалених графіків та гастролей, проте навіть така сильна жінка інколи не витримує темпу. Знаменитість розповіла про неминуче, що трапилося з нею і повідала, чому довелося перенести свої концерти.

Каменських зізналась у коханні не Потапу
Потап пережив параліч обличчя, а у Насті Каменських знайшли новоутворення

Виявляться, у неї трапилася вельми типова для співаків проблема: вона втратила голос. До речі, з такою самою проблемою стикався і Головний вовк країни, Олег Винник, який навіть був змушений також переносити свої виступи через проблеми з горлом.

“Я втратила голос через новоутворення у голосових зв’язках”, — ледь-ледь промовляє Анастасія та додає, що концерти обов’язково мала скасувати, аби не накликати ще більшу біду: “Мені необхідне термінове лікування, щоб відновити голос. Якщо цього не зробити зараз, можу втратити голос назавжди”, — з сумом прокоментувала дружина Потапа.

До речі, вже не вперше недуга ламає плани поп-діви та її чоловіка. Минулого року стало відомо, що у репера паралізувало. Як повідомляла співачка, так сталося через моральний стан її обранця та чималі переживання через війну.

Втім, фанати звернули у мережі увагу ще й на те, що Настя тривалий час не може завагітніти. Зірці вже понад 30 років, але мамою вона ще ніколи не була, хоча й з 2019-го живе шлюбом з Потапом. Чимало її слухачів вважають, що поп-діва — просто кар’єристка, яка не бачить себе у ролі берегині сімейного вогнища, проте вона сама заявляла, що народити малюка не проти. Їй байдуже хто буде: хлопчик чи дівчинка, свою крихітку вона ніжно буде кохати.

Нагадаємо, що до одруження з Потапом дітей у знаменитості не було.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини