Аліна Гросу влаштувалась на роботу в США та розповіла, куди витрачає зароблені гроші: “Вирішила віддавати”

Відома українська співачка наразі живе далеко за межами рідної України. Знаменитість влаштувалась у США на роботу та зізналась, куди витрачає зароблені кошти

Відома українська співачка Аліна Гросу деякий час тому виїхала з України та вирушила на навчання до США. В Америці артистка здобуває акторську освіту. Втім, знаменитість була змушена перервати американське життя, аби відправитись на лікування до Індії. Сьогодні знаменитість вже чудово себе почуває та повернулась у Сполучені Штати Америки.

Доволі довго відома українська артистка не виходила на зв’язок зі своїми шанувальниками. Фанати Аліни Гросу почали перейматись за неї й написали про це в особисті повідомлення знаменитості у соціальній мережі Інстаграм. Зірка опублікувала Історії, в яких розповіла, як останнім часом живе та чому майже нічого не викладає в особистому блозі.

Аліна Гросу нарешті вийшла на зв'язок з шанувальниками й розповіла про своє життя в США
Аліна Гросу нарешті вийшла на зв’язок з шанувальниками й розповіла про своє життя в США

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість закликала шанувальників не перейматись за неї, оскільки у неї за кордоном усе добре. Зірка розповіла, що з кожним днем її життя лише набирає обертів і стає все більш динамічним. Разом з тим, Аліна Гросу зізналась, що дуже сумує за рідним домом і хотіла б повернутись до своїх родини у Чернівці.

Розповідаючи шанувальникам про своє нове життя, знаменитість зазначила, що її першочергова задача за кордоном – навчання. Зірка вчиться акторської майстерності, а також активно покращує свою англійську мову. Аліна Гросу зізнається, що почувається, морально та фізично, нормально – наскільки сьогодні це можливо.

Окрім навчання, знаменитість почала й працювати. Відома українська співачка вирішила не розповідати про свою нову посаду, втім поділилась з шанувальниками своїм бюджетом – Гросу зазначила, куди та скільки витрачає грошей. Заробляє знаменитість достатньо, адже всі кошти розподіляє. Частину співачка витрачає на життя, а частину віддає на благодійність.

“Лише 40 відсотків я витрачаю на своє життя – на квартиру, на їжу. А 60% я вирішила віддавати на благодійність обездоленим діткам, тому що зараз вважаю це важливим”, – розповіла підписникам Аліна Гросу.

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла, куди витрачає зароблені в США гроші
Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла, куди витрачає зароблені в США гроші

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини