Екс-підопічна Потапа розповіла про непрофесійні пропозиції від продюсера: шлюб з Настею Каменських не зупинив

Відомий український репер та продюсер Потап співпрацював з багатьма молодими зірками, але одна з екс-підопічних вирішила розповісти всю правду про чоловіка.

Українська співачка Gip C, яка була на продюсуванні в репера Потапа після закінчення співпраці розповіла, що чоловік пропонував їй не дуже хороші речі в обмін на її велику кар’єру. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що дівчина має на увазі.

Дівчині не дуже сподобалася співпраця з репером, вона хотіла робити все заради творчості, але вона зрозуміла, що в українському шоу-бізнесі немає творчості, там все потрібно робити суворо “по контракту”. Співачка розповіла, що Потап пропонував їй близькість за те, що він зробить з неї зірку. Дівчина припускає, що до гурту NZK вона потрапила лише через те, що в продюсера “свербіло в штанах”.

Екс-підопічна Потапа розповіла про пропозиції продюсера
Екс-підопічна Потапа розповіла про пропозиції продюсера

Також Gip C заявила, що в них з Потапом вночі велися великі розмови і вона не зовсім розуміла, для чого вони ведуть.

“Я питаю, чи не прямо пропорційно моїй майбутній кар’єрі в складі гурту? А він каже, що прямо перпендикулярно. Я приїхала знімати мірки на костюми з блокнотом та метром, а він пропонує поміряти щось інше”, – розповідає співачка.

Дівчина додає, що Настя Каменських після цього бувала в них на знімальному майданчику, але Потап робив вигляд, що він нічого до Gip C не говорив і вів себе так, наче нічого не сталося. Користувачі Мережі не вірять словами екс-підопічної Потапа. Вони вважають, що дівчина хоче похайпитися на імені репера, щоб розкрутити саму себе.

  • “А в неї є якісь докази крім слів?”,
  • “Це повна нісенитниця. Потап – дуже талановита людина, в нього є кохана жінка і все в порядку, не розумію, для чого розпускати такі дурнуваті плітки без доказів”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини