Дочекалася весілля: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” нарешті приміряла на себе весільне плаття

Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко опублікувала в Мережі нове фото, на якому приміряла на себе образ нареченої. Невже, акторка виходить заміж?

Відома українська акторка та гумористка Вікторія Булітко відома завдяки зйомкам у “Дизель Шоу” та “На трьох”. Зірка може запросто перевтілитися в будь-який образ та приміряти на себе навіть найкладнішу роль. Однак, зірка здивувала своїх прихильників фотографією у весільній сукні.

Здавалося б, це могло стати приводом для роздумів про весілля акторки, але тут не все так просто. Насправді, Вікторія анонсувала вихід нового 12 сезону гумористичного шоу “На трьох”, де вона знову примірятиме на себе кумедні образи. На фото зірка стоїть у весільному платті, в образі працівниці РАЦСу і східної леді з моно-брівкою.

“Тепер я… ПРАЦІВНИЦЯ РАЦСу?! Так-так, любі! Завдяки крутезній команді я можу перевтілюватися в найнеочікуваніші образи!”, – написала акторка “На трьох”.

Вікторія Булітко приміряла на себе весільну сукню
Вікторія Булітко приміряла на себе весільну сукню

Про особисте життя Вікторії Булітко на даний момент відомо небагато. Зірка була тривалий час у токсичних стосунках з чоловіком, який любив схилитися над чаркою. Вікторія вважала, що це короткотривале явище і вона зможе допомогти коханому подолати бажання пити спиртні напої.

Нажаль, акторка не змогла дочекатися, поки це станеться і їм довелося розлучилися. В 2020 році Булітко розповідала, що вона будує стосунки з іншим чоловіком, який не п’є і працює програмістом. Стало великою новиною те, що дівчина на той момент більше 5 років перебувала з ним у стосунках. Зараз зіркова акторка не дуже любить розповідати подробиці зі свого особистого життя, але Вікторія наголошує, що в неї все добре і немає приводу турбуватися через її стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини