Небажана дитина: тільки подивіться, якою красунею виросла старша донька Маші Єфросиніної Нана

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як виглядає її вже доросла 19-річна донька Нана Хромаєва. Дівчинка стала справжньою копією мами.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вже понад 20 років будує стосунки з Тимуром Хромаєвим і пара виховує двох прекрасних дітей. Однак, Маша пригадала, як не хотіла заводити дітей і їй довелося вийти заміж за Тимур через вагітність.

Українська зірка розповіла, що в неї в планах взагалі не було дітей. Вона вважала себе чайлдфрі, тому для неї було великим шоком те, що вона вагітна. Маша не збиралась виходити заміж, вона планувала будувати свою кар’єру і просто жити разом з Тимуром. Однак, все різко змінилося, коли вона побачила дві небажані смужки на тесті.

Маша Єфросиніна показала свою доньку Нану, яка стала її копією
Маша Єфросиніна показала свою доньку Нану, яка стала її копією

Маша пригадує свій стан у цей день: вони живуть разом з чоловіком, але не планують чогось більшого, в кожного своє життя, свої плани та кар’єру та багато іншого. Вони були сильно здивовані результатом тесту, але не розгубилися і прийняли важливе рішення разом.

Однак, Маша не стала відмовлятися від вагітності. Вони прийняли рішення про одруження і в пари народилась прекрасна донька Нана, якій вже 19 років. Дівчина у своєму віці стала вже точною копією Маші і виглядає так само бездоганно, як її зіркова супер-мама.

Донька Маші Єфросиніної стала її точною копією
Донька Маші Єфросиніної стала її точною копією

Зірка не часто показує фотографії своєї доньки, але час від часу може потішити своїх прихильників спільним фото з донькою. Дівчинка живе та навчається за кордоном, тому вони з батьками не час часто бачаться, як їм хотілося б, але любов та доброзичливі стосунки в їхній сім’ї нікуди не зникають навіть попри велику відстань.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини