Продюсери, які пропонували співачкам стосунки в обмін на кар’єру: Костянтин Меладзе і Потап – не святі

Під час співпраці зі знаменитими продюсерами, ходить багато чуток про те, що вони натякають молодим співачкам на стосунки в обмін на славу.

На шляху до слави можна зустріти багато людей та навчитися багатьом речам. Проводячи свій час разом із зірками шоу-бізнесу, молоді артисти починають розуміти, що за вдалим кліпом, або гарно написаною піснею стоїть дещо більше, ніж просто талант до справи. Це велика робота, яку потрібно робити кожного дня і не очікувати на швидкий результат.

Однак, все може бути зовсім по-іншому. Деякі українські продюсери можуть дозволити собі зайвого і, якщо вірити чуткам, підбурювати молодих артисток вступати з ними у стосунки. Під обвинувачення потрапили репер Потап та Костянтин Меладзе. Екс-підопічні продюсерів вирішили розповісти свою сторону співпраці з чоловіками.

Про Потапа вже декілька днів говорить вся Мережа. Його екс-підопічна ноунейм співачка Gip C вирішила розповісти, що чоловік вже під час стосунків з Настею Каменських міг дозволити собі зайвого. За словами дівчини, він телефонував їй вночі і прямо натякав на близькі стосунки. Дівчина від такої пропозиції відмовилась, але розповідала, що вона не одна така.

Екс-підопічна Потапа розповіла про стосунки з ним
Екс-підопічна Потапа розповіла про стосунки з ним

На скільки це правда – невідомо. Прихильники Потапа не вірять невідомій дівчині та вважають, що вона таким чином хоче заявити про себе і розпіарити власну творчість.

Про Костянтина Меладзе постійно ходять чутки, що він крутить романи зі своїми підопічними. Одна з зірок Єва Бушміна спростувала цей факт і попросила людей не вигадувати дурниці про геніального продюсера. Як каже Єва, їй дуже добре працювалося з продюсером і він не дозволяв собі зайвого.

Після цього розголосу набув начебто роман з Ерікою Герцег, до якої його приревнувала Віра Брежнєва. Але Віра також лише посміялася з цієї ситуації. Білявка не звертає увагу на такі чутки і реагує на них спокійно.

В кого з продюсерів були стосунки з підопічними
В кого з продюсерів були стосунки з підопічними

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини