Пенсія Матвієнко у 26 разів менша: дружина Віктора Павліка розповіла, скільки вони на двох заробляють у місяць

Нещодавно відома українська блогерка та дружина музиканта Віктора Павліка дала інтерв'ю, в якому розкрила чимало подробиць з їхнього сімейного й зі свого особистого життя

Відома українська блогерка Катерина Репяхова сьогодні користується неабиякою популярністю. Свого часу дівчина здобула славу серед шанувальників після одруження з Віктором Павліком, одним із найвідоміших українських співаків. Втім, насправді знаменитість – не лише його дружина й концертна директорка, а й успішна блогерка, володарка магазину дитячого одягу та мама.

Нещодавно Катерина Репяхова дала інтерв’ю українському журналісту Славі Дьоміну. В ході розмови знаменитості обговорили чимало цікавих деталей. Зокрема, дружина Віктора Павліка розкрила всі секрети їхнього сімейного доходу. Зірка назвала приблизну суму, яку вони з чоловіком заробляють у місяць на двох, а також зізналась, куди ці гроші йдуть.

Дружина Віктора Павліка розповіла про сімейний бюджет
Дружина Віктора Павліка розповіла про сімейний бюджет

Так, Слава Дьомін взяв ініціативу у свої руки й зізнався, що вирішив порахувати приблизний дохід своєї гості. Журналіст спитав в Катерини Репяхової, чи заробляє вона на своєму блозі в Інстаграмі 100 тисяч гривень на місяць. Зірка у відповідь зазначила, що її дохід набагато перевищує цю цифру й остаточно назвала суму 150-200 тисяч найбільш наближеною до її реального заробітку.

Крім того, Дьомін запитав у Катерини Репяхової, скільки сьогодні заробляє її чоловік. Знаменитість зазначила, що Віктор Павлік заробляє набагато більше за неї. Журналіст припустив, що в середньому щомісячний прибуток подружжя складає близько 10 тисяч доларів. Катерина Репяхова погодилась, зазначивши, що приблизно так і є.

Катерина Репяхова зізналась, скільки в місяць вони з Павліком заробляють
Катерина Репяхова зізналась, скільки в місяць вони з Павліком заробляють

Крім того, дружина відомого українського співака зазначила, що кошти вони складають “у спільну коробочку”. Всі гроші, які не пішли на родинні потреби, зіркова пара відкладає для спільної мети. За зізнанням Катерини Репяхової, це – купівля власної нерухомості. Знаменитість зазначила, що вони із зірковим чоловіком вже давно прагнуть придбати власну оселю, втім поки що не визначились, чи це буде квартира, чи дім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини