Бізнес, популярність і столичне життя: дружина Віктора Павліка взяла максимум від шлюбу і готова зняти обручку

Катя Репяхова і Віктор Павлік здаються майже ідеальною парою для всіх, хто слідкує за життям цих зірок. Проте, і в їхньому шлюбі є непорозуміння.

Віктор Павлік і Катя Репяхова — дуже цікава пара на теренах українського шоу-бізнесу. Зірки познайомилися завдяки роботі та народили чудового хлопчика Михайлика. Одружені, з 2020-го року, вони здобули чималий успіх кожен у своїй сфері, проте найбільше життя змінилося саме в обраниці музиканта.

Шлях від простої дівчинки з Дніпра до зірки мережі

Коли прихильників Віктора збентежила новина про одруження з 4-ю дружиною, яка за сумісництвом ще й була його концертною директоркою, про Катю майже нічого ніхто не знав. Мережею ширилася інформація, надала колишньою співака Ларисою Созаєвою, яка виставляла дівчину далеко не в гарному світі.

Катерина Репяхова розповіла про подробиці особистого життя з Павліком
Дружина Віктора Павліка взяла максимум від шлюбу

Проте, Репяхова вирішила створити власний блог, де почала розповідати про своє життя, яким воно є насправді. Тисячі прихильників почали збирати її фото та відео, але підприємлива дівчина вирішила піти ще далі: свою популярність вона конвертувала у промо власного бізнесу з продажу дитячих речей.

Згодом почала активно займатися собою, зробила губи, перманент брів та навіть наважилася на ринопластику.

А ось, що дійсно цікаво, в останній розмові зі Славою Дьоміним вона поділилася несподіваними подробицями свого шлюбу. Виявляється, без перепалок з коханим не обходиться, а сама вона засвітилася у кадрі з нової фотосесії взагалі без обручки крупним планом.

Дружина Віктора Павліка взяла максимум від шлюбу

Що могло статися зі стосунками знаменитостей? Сама Катя розповідала, що визначає себе, як людину комфортну для спільного проживання, але разом із тим вона дає повну свободу своєму чоловікові та уникає занурення в його особисте життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини