“Я не можу собі це дозволити”: Юлія Саніна зізналася, що економить на перукарях та візажистах

Українська співачка та лідерка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зізналась, що вона не може собі дозволити послуги перукаря та візажиста. Дівчина вчиться робити все сама.

Відомо, що лідерка відомого українського гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна стала однією з ведучих “Євробачення-2023”. Дівчина буде знаходитись в Ліверпулі разом з трьома іншими іноземними ведучими. Зірка української сцени розповідала, що вона дуже давно мріяла вийти на велику сцену не в якості співачки, а в якійсь новій ролі.

“Я давно пропонувала продюсерам свою кандидатру на роль ведучої. Мені було дуже цікаво почути щось нове. Коли мені запропонували проходити кастинг на роль ведучої співочого конкурсу, я здивувалась, але цьогоріч в мене була така позиція, що я кажу всьому новому “так”, – казала співачка.

Однак, зараз в житті співачки не все так ідеально. Зірка розповіла, що вона зараз економить гроші на собі і не відвідує візажиста, перукаря, не купує собі нові речі чи аксесуари. Юлія говорить про все спокійно, вона не сильно переймається через це і їй, навіть, подобається, що весь її гардероб може поміститися в одну валізку.

Юлія Саніна розповіла про власну економію
Юлія Саніна розповіла про власну економію

“Я підшукую собі лайфхаки. Зараз я не можу собі дозволити послуги перукаря або візажиста. Ми постійно в турах, тому я вчусь робити все сама і все вмію. Здається, що за минулий рік я не купувала собі нових речей”, – розповідає Юлія Саніна.

Дівчина додає, що в неї вже немає бажання купувати собі щось нове. Зараз ці нові речі та покупки стали дуже неважливими і відійшли на другий план. Зірка задоволена своїм життям в умовах постійних турів та повномасштабного вторгнення і сильно передивилась свої погляди на життя.

“Це так дивно, що життя може уміститися в одну валізу”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини