“Прийшли в гарне місце”: Алекс Топольський показав свою нову дівчину, на яку проміняв Катерину Лозовицьку

"Холостяк-12" Алекс Топольський показав свою нову дівчину, якою замінив Катерину Лозовицьку. Чоловік активно проводить з нею час та відпочинок на Мальовничому острові.

Крайній сезон проєкту про кохання “Холостяк-12” вже закінчився, але Алекс Топольський досі продовжує нагадувати про себе. Зараз чоловік проживає на Балі та активно веде свої соціальні мережі, де розповідає про бізнес, навчання, власний заробіток та як досягнути більшого завдяки заробітку через телефон. На фоні всіх розповідей, Топольський не забуває показувати свою нову обраницю і активно розповідає подбробиці їхніх стосунків. Редакція сайту Добрі новини помітила нові фото Алекса з його дівчиною.

Поки невідомо, як звати загадкову коханку, на яку Алекс проміняв Катерину Лозовицьку, але чоловік встиг розповісти про їхнє перше побачення на день святого Валентина. Як виявилося, пара мала зустрітися у святковий день, але через погану погоду замість романтичної вечері вони влаштували для себе романтичний сніданок. Тоді хлопець показав лише частинку своєї нової дівчини, але днями він виставив фото з прогулянки зі своєю коханою.

Алекс Топольський показав свою нову обраницю
Алекс Топольський показав свою нову обраницю

На фотографії обличчя дівчини Топольський прикрив звичайним смайликом, тому можна лише побачити її фігуру та те, що пара йде за руки. На дівчині білий комбінезон та такого ж кольору туфлі, а Алекс обрав для прогулянки чорні штани, білу сорочку та білі капці. На фоні в закоханої пари можна побачити мальовничі дерева та гарні будиночки з ліхтариками – справжній оазис на курортному острові.

“Спочатку ми прийшли ось у таке гарне місце”, – написав Топольський.

Після цього, чоловік розповів, що вони вирушили до моря, аби сповна насолодитися атмосферою та гарними краєвидами. Свій вечір пара провела за нескінченними та цікавими розмовами, тому цей вечір можна вважати одним з найкращих вечорів під час їхніх стосунків із загадковою незнайомкою.

Топольський показав, з ким проводить час на Балі
Топольський показав, з ким проводить час на Балі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини