Настя Приходько розповіла про складні стосунки з мамою: досі не спілкуються після таємного народження дитини

Українська співачка Настя Приходько є дуже скандальною особою серед зірок українського шоу-бізнесу. Як виявилося, в її стосунках з мамою теж все не гладко.

Українська співачка Анастасія Приходько є доволі дивною та скандальною особистістю. Дівчина виступала на “Євробаченні” під прапором росії, але співала пісню українською мовою. Зараз вона активно засуджує зірок, як “перевзулися” та повернулися до україни після повномасштабного вторгнення. В самої Анастасії також є певні проблеми, тому редакція сайту Добрі новини пропонує дізнатися, хто є винуватцем цих негараздів.

Приходько має не одну дитину. Свою першу доньку Нанну зірка ні від кого не приховувала. Дівчинка народилася під час стосунків з мешканцем Абхазії Нурі Кухілава, але жінка постіно з’ясовувала з ним стосунки на публіці. Ба більше, до сварок вплутувалася мама чоловіка, тому пара так і не узаконила свої стосунки. В 2013 році пара офіційно розлучилася і Нанна залишилася жити з Настею Приходько у столиці. Дівчинка має багато здібностей до малювання, танців та багато чого іншого.

Настя Приходько розповіла про таємні пологи
Настя Приходько розповіла про таємні пологи

Після невдалих стосунків з іноземцем, зірка вирішила придивитися до наших чоловіків. Приглянувся їй чоловік на ім’я Олександр, з яким вони були знайомі ще під час школи, але тоді Настя не була така популярна, тому чоловік не звертав на неї жодної уваги, хоча зірка була в нього сильно закохана. В 2015 році пара зіграла весілля, а згодом в них народився син Гордій. Життя Анастасії у той час було досить насиченим: спроби пробитися в політику, записи пісень та виховання сина.

Настя Приходько зізналася, що не спілкується з матір'ю
Настя Приходько зізналася, що не спілкується з матір’ю

Потім почався карантин і дівчина встигла під час нього завагітніти і таємно від преси виносити та народити дитину. Про пологи зірки не знала навіть телеведуча Катерина Осадча, яка, здається, мусить знати все і про всіх. Настя стала справді хорошою мамою для своїх дітей, чого не можна сказати про її власну матір.

Мама Анастасії Приходько не дуже любила свою доньку і частенько дівчина була на вихованні у дідуся. Станом на зараз, жінки досі не спілкуються і бабуся не допомагає няньчити власних онуків. Все через те, що вони не змогли знайти спільної мови.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини