“Я розуміла, що мені не треба туди йти”: Маша Єфросиніна розповіла про найбільшу помилку під час кар’єри

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про одну з найбільших помилок в її житті під час будування кар'єри. Зірка зізналася, чому і про що вона шкодує.

Маша Єфросиніна в новому випуску “Дорослих дівчаток” розповіла Олі Поляковій про своє найгірше рішення під час кар’єри, про яке вона сильно шкодує. Дівчата заговорили про прийняття рішень та чи варто спиратися на логіку, факти, чи варто дослуховуватися до інтуїції.

Ольга зізналася, що вона робить і так, і так, але вона сильно сумнівається в кожному рішенні. Маша відповіла, що в неї всі рішення, які вона приймає логікою і головою – ніщо, якщо порівнювати з тими рішеннями, які вона прийняла інтуїтивно.

“Танці з зірками”. Я розуміла, що мені не потрібно туди йти. 2018 рік, в мене конкретний занепад у кар’єрі, не мають успіху проєкти, в які я вірила, все провалилось. Мені роблять пропозицію йти в проєкт. Тоді був такий шалений добір учасників і там були лише топові, а в мене не було ресурсу з ними змагатися. Я була на дні і не варто було йти в цей проєкт”, – розповідає Єфросиніна.

Маша Єфросиніна розповіла про свою помилку у житті
Маша Єфросиніна розповіла про свою помилку у житті

Також зірка додала, що там була славнозвісна Оксана Марченко, тому Маша усвідомлювала, що там крутиться багато грошей. Однак, зірка все ж пішла туди і вже по ходу зрозуміла, що багато речей відбуваються, на які вона не може вплинути, а вона звикла робити те, на що може повпливати.

“Я вважала, що це рейтингова програма, що я нагадаю про себе, тому пішла. Я думаю зараз, що це моя помилка. Інтуїтивно я розуміла, що цього не потрібно робити, але пішла”, – додала Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, чому шкодує про Танці з зірками
Маша Єфросиніна розповіла, чому шкодує про Танці з зірками

Оля Полякова заперечила своїй подрузі. На думку співачки, Маша була дуже класна у проєкті, тому це була не помилка, а навпаки. Саме завдяки проєкту відбувся її новий взліт у кар’єрі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини