Дантес заступився за свою екс-дружину Дорофєєву: і після розлучення не дозволяє ображати своє колишнє кохання

Володимир Дантес зруйнував поширений стереотип про те, що колишні закохані буквально поливають одне одного брудом. Знаменитість заступився на концерті за свою ексдружину

Відомий український гуморист і співак Володимир Дантес нещодавно виступав з концертом у польському місті Варшава. На зніманнях нового випуску шоу “Пожежа”, який знаменитість веде зі своїм колегою Олексієм Дурнєвим, шанувальникам запропонували поставити артистам питання. Одне з питань сильно обурило Вову Дантеса, адже у невтішному світлі зачепило його колишню дружину. Як відповів знаменитість?

Володимир Дантес емоційно відреагував на запитання шанувальниці про його колишню дружину Дорофєєву
Володимир Дантес емоційно відреагував на запитання шанувальниці про його колишню дружину Дорофєєву

Так, нещодавно на YouTube-каналі Олексія Дурнєва опублікували новий випуск шоу “Пожежа”. Фінальний епізод проєкту передбачав безпосередню комунікацію з гостями й глядачами. Саме тому одна з шанувальниць Володимира Дантеса вирішила поставити йому доволі неординарне питання. Дівчина поцікавилась, чому після розлучення зі своєю колишньою дружиною знаменитість почав стосунки з дизайнеркою та рестораторкою Дашею Кацуріною, а не обрав її.

Втім, найбільше обурила знаменитість далеко не ця частина питання. Після основної цікавості дівчина зазначила, що “Дорофєєва – явно не топ”. Глядачка додала, що, можливо, як людина вона й хороша. Володимир Дантес у відповідь на таку репліку шанувальниці емоційно вдарив по столу й закликав не ображати і не кривдити те, що було в його минулому.

“Не кривдьте моїх колишніх. Тоді і я не топ. Ви встали об*срати все, що було в моєму житті?! Мене? Мою колишню?”, – обурився Володимир Дантес на очах у натовпу.

Ця фраза цілком зрозуміло пояснила глядачці, що її вибір запитання виявився невдалим. Після емоційної відповіді Володимира Дантеса дівчина швидко перевела тему й навіть звернулась до Олексія Дурнєва з іншим питанням – аби уникнути подальшого конфлікту.

Володимир Дантес публічно захистив від хейтерських закидів свою колишню дружину Надю Дорофєєву
Володимир Дантес публічно захистив від хейтерських закидів свою колишню дружину Надю Дорофєєву

Нагадаємо, що зіркова пара офіційно одружилась 2015 року, втім навесні 2022 колишні закохані оголосили про своє розлучення. Новина стала шоком для багатьох шанувальників. Разом з тим, слід зазначити, що сьогодні в колишнього подружжя все чудово – Дорофєєва будує стосунки з Михайлом Кацуріним, а Дантес почав зустрічатись з Дашею Кацуріною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини