Віктор Павлік зізнався, що засумував за минулим життям: у шлюбі з Репяховою не вистачає гучних веселощів

Відомий український музикант показав архівне фото з великою компанією друзів та зізнався, що сумує за тими часами. Віктору Павліку не вистачає минулого життя

Віктор Павлік, один із найвідоміших українських музикантів сьогодення, хоч і має особисту сторінку в Інстаграмі, не так часто ділиться з шанувальниками фотографіями та відео зі свого життя. Втім, останнім часом, ймовірно, надихнувшись прикладом дружини, артист таки почав тішити шанувальників цікавими й милими кадрами.

Нещодавно на своїй сторінці знаменитість опублікував архівну фотографію з великою компанією своїх товаришів і друзів. На новому кадрі Віктор Павлік позував у своїй улюбленій шкіряній куртці, втім навіть не ця деталь додавала йому найбільшого шарму. Знаменитість щиро усміхався й виглядав по-справжньому щасливим.

В описі український співак коротко зазначив: “Які часи були”. Схоже, останнім часом Віктор Павлік дуже сумує за щасливим життям, яке, як і у кожного українця, перервалось 24 лютого минулого року.

Український співак Віктор Павлік показав архівну фотографію зі своїми друзями
Український співак Віктор Павлік показав архівну фотографію зі своїми друзями

Разом з тим, слід зазначити, що потроху минуле життя до відомого українського артиста таки повертається. Звісно, мова не йде про гучні компанії та веселощі, втім концертів останнім часом у співака стала набагато більше. Передусім, про це свідчать чисельні афіші про виступи у різних куточках країни та навіть за кордоном.

Ба більш, у нещодавньому інтерв’ю дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка працює його концертним директором, зізналась: останнім часом у чоловіка багато концертів. Зірка зізналась, що вона займається організацією його виступів так само активно, як, наприклад, працює над власним блогом і своїм магазином дитячого одягу. Катерина Репяхова зазначила, що у питаннях кількості концертів їхнє життя поступово повернулось до довоєнного рівня.

Відомий український музикант зізнався, що йому не вистачає минулого життя
Відомий український музикант зізнався, що йому не вистачає минулого життя

Нагадаємо, що насправді відомий український музикант не полюбляє вести особистий блог. Хоча у знаменитості є чимало підписників на його сторінці в особистій мережі Інстаграм, її він використовує виключно, аби повідомляти про свої концерти й інші важливі новини. Втім, Віктор Павлік не веде свій блог, як це робить його дружина.

Катерина Репяхова навіть пояснювала, чому її чоловік не використовує свою сторінку в Інстаграмі, щоб заробляти гроші. За словами знаменитості, до ведення блогу потрібно мати хист. На жаль, у Віктора Павліка такого хисту немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини