“Я 8 годин сиділа у клітці”: Оля Полякова пригадала, як весело провела час після того, як її затримала поліція

Відома українська співачка пригадала, як її затримала поліція. Знаменитість зізналась, що їй довелось провести у слідчому ізоляторі близько 8 годин, поки її не відпустили

Оля Полякова, відома українська співачка, здається, має мільйон і трішки більше цікавих історій зі свого минулого. Найголовніша особливість полягає в тому, що знаменитість не приховує деталі від шанувальників і радо розповідає про те, що їй доводилось пережити. Нещодавно зірка української естради пригадала, як її затримала поліція й вона змушена була провести в слідчому ізоляторі близько 8 годин.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Оля Полякова опублікувала анонс програми “Він готує, Вона керує”. Кулінарний телепроєкт знаменитість веде спільно зі своїм колегою Владом Міцкевичем. У новому випуску, прем’єра якого невдовзі відбудеться на українському каналі “ТЕТ”, зірковий дует не лише готував, а й спілкувався.

Оля Полякова пригадала кумедну історію, пов'язану із затриманням поліцією
Оля Полякова пригадала кумедну історію, пов’язану із затриманням поліцією

Тож, у ході такого коротенького діалогу Оля Полякова зазначила, що її раніше затримувала поліція. Знаменитість не назвала причину, через яку потрапила до слідчого ізолятора, втім зауважила, що сидіти “у клітці” їй довелось близько восьми годин. Ба більш, розповіла відома українська співачка й про те, як ділила простір із доволі цікавими жінками.

“Мене колись забрали в поліцію. Я 8 годин сиділа разом із дівчатами легкої поведінки, у клітці. Я тобі скажу, там було весело, – звернулась до співведучого шоу Оля Полякова, – я стільки історій від тих дівчат наслухалась, дуже цікаво”

У підсумку, можна припустити, що знаменитість поставилась до цієї історії з гумором. Поки зірка чекала на те, щоб її випустили на волю, час вона провела доволі продуктивно – набралась мудрості від сусідок по камері й поповнила скарбничку цікавих історій.

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про цікавий досвід із минулого
Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про цікавий досвід із минулого

Слід нагадати, що у цікаві історії знаменитість полюбляла втрапляти з самого дитинства. Так, наприклад, колись зірка української естради розповіла, як у середніх класах прийшла до школи без спідниці. З’ясувалось це лише біля гардеробної – працівниця школи запитала, чи так і має бути, а Полякова зрозуміла, що забула вдягнути низ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини