Макс Барських розширює горизонти розповідає про свої любовні невдачі англійською: “В кожного з нас були такі”

Український співак Макс Барських випустив нову пісню англійською мовою про свої колишні стосунки. Чоловік поділився своїми емоціями під час написання пісні.

Випускник “Фабрики зірок” Макс Барських відмовився виступати в росії, підтримує Україну вже тривалий час перебуває в Польщі. Хлопець підписав контракт з Warner Music Poland і випустив свою мову пісню світового масштабу англійською мовою 5 Missing Calls. Презентація цієї пісні відбудеться під час його нового концертного туру.

Як зізнається Макс Барських, для нього Польща за цілий рік змогла стати другою домівкою для багатьох українців, саме з цієї причини він дуже радіє, що його музика випускатиметься під ім’ям світового лейблу. Макс Барських присвятив пісню своїм колишнім аб’юзивним стосункам.

“У мене дуже теплі стосунки з моїми слухачами, вони для мене рідні та близькі друзі, а для них. Ми завжди можемо і маємо можливість допомагати одне одному”, – поділився думками співак.

Макс Барських випустив нову англомовну пісню
Макс Барських випустив нову англомовну пісню

Співак розповідає, що у пісні він розмовляє зі своїм уявним другом, якому розповідає про свої емоції від час токсичних стосунків. На думку Макса Барських, такі стосунки були в кожної людини і дуже складно вийти з цих стосунків з власної ініціативи. Саме тому хлопець вирішив створити таку пісню, щоб кожному, хто переживає подібну ситуацію, могли почути голос близького друга, який завжди підтримає та підкаже, що потрібно рбоити і як зібратися з думками.

Прихильники встигли порівняти нову пісню Макса Барських зі співаком The Weekend. Пісня насичена чудовим бітом, приємним поднанням музики та тексту. Під неї можна як ритмічно рухатись, так і релаксувати в кімнаті з неоновими вогниками. Ця пісня й справді для кожного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини