Потап і Настя розлучаються через подружні зради: джерела з оточення зіркової пари підтвердили чутки

Останнім часом у мережі все більше й більше чуток про розлучення зіркової пари. Джерела з оточення Потапа і Насті підтвердили проблеми у стосунках

Потап і Настя останнім часом є однією з найобговорюваніших пар українського шоубізнесу. Ще влітку минулого року у мережі почали обговорювати ймовірне розлучення знаменитостей, втім із часом все затихло. Нещодавно колишня підопічна Олексія Потапенка заявила про неналежну поведінку та непристойні натяки з його боку. Тепер шанувальники знову підозрюють, що у стосунках Потапа і Насті все не так добре.

Український блогер Богдан Беспалов і взагалі приголомшив заявою: його джерела в шоубізі говорять, ніби зіркова пара вже офіційно подала на розлучення. За словами зіркового оглядача, Настя Каменських довго терпіла подружню невірність, втім зрада Потапа з подругою дружини стала кінцевою точкою.

Блогер Богдан Беспалов заявив про розлучення Потапа і Насті через зради в шлюбі
Блогер Богдан Беспалов заявив про розлучення Потапа і Насті через зради в шлюбі

У новому відео на своєму YouTube-каналі зірковий оглядач зазначив, що Настя Каменських насправді знала про абсолютно всі зради свого чоловіка, втім закривала на це очі. За повідомленнями блогера, Потап зраджував дружину доволі часто, втім цього разу вона не змогла витерпіти поведінку коханого. Беспалов пояснює це тим, що продюсер і репер мав близькість з людиною з найближчого оточення Каменських.

“Там просто комерційний шлюб на вигідних умовах, у якому немає цього кохання. Домовилися розійтися по-тихому, щоб ніхто не знав”, – висловився про стосунки зіркової пари український блогер Богдан Беспалов.

Крім того, відомий український блогер також прокоментував і нещодавню новину Насті Каменських про втрату голосу. Нагадаємо, що співачка перенесла свої концерти через проблеми зі здоров’ям, пов’язані з голосовими зв’язками. На думку Богдана Беспалова, це могло бути просто обманним маневром, щоб відволікти увагу фанатів від розлучення.

У мережі знову почали ходити чутки про ймовірне розлучення Потапа і Насті
У мережі знову почали ходити чутки про ймовірне розлучення Потапа і Насті

Хай там як, сьогодні важко сказати напевно, чи дійсно розлучається зіркова пара. Наразі публіці залишається лише чекати на офіційні коментарі артистів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини