Одеситка Тодоренко після партнерських пологів захотіла розлучитись із Топаловим: “Це прозвучало як погроза”

Одеситка Регіна Тодоренко, яка сьогодні живе й будує кар'єру у сусідній країні, несподівано заговорила про розлучення зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Колись відома українська ведуча й співачка Регіна Тодоренко сьогодні живе й будує кар’єру в росії. Хоча на батьківщині знаменитість втратила будь-яку повагу в очах своїх шанувальників, у сусідній країні зірці вдалось влаштувати й професійне, й особисте життя. Сьогодні вона разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим виховує двох дітей, синів.

Втім, як і будь-якій родині, в стосунках зіркової пари іноді “пробігає кішка”. Нещодавно знаменитість чесно розповіла в інтерв’ю, що одного разу замислювалась над розлученням зі своїм чоловіком, проте той сказав, що ні в якому разі цього не допустить.

“Під час сварки я випалила: “Я з тобою розлучуся”. На що Влад відповів: “Розлучення не дам, ми будемо жити з тобою вічно”. Тоді це прозвучало як погроза”, – пригадала Тодоренко.

Регіна Тодоренко зізналась, що думала про розлучення зі своїм чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко зізналась, що думала про розлучення зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Крім того, розповіла у новому інтерв’ю знаменитість, вони з Топаловим звертались по допомогу до сімейного психолога. Спеціаліст порадив, що слід зробити для того, щоб врятувати шлюб. Регіна Тодоренко зізналась, що їм порадили запланувати спільні побачення, на яких вони будуть лише вдвох і говоритимуть не про дітей, а про все, крім сімейного побуту.

Регіна Тодоренко та Влад Топалов виховують разом двох дітей
Регіна Тодоренко та Влад Топалов виховують разом двох дітей

Нагадаємо, що обох дітей відома ведуча народжувала в присутності свого чоловіка. Хоча чимало людей впевнені, що партнерські роди радше принесуть більше шкоди, ніж користі, Тодоренко й Топалов довели зворотне. Спершу, зізнається Регіна, чоловік, звісно, був проти такої процедури. Втім, знаменитість вмовила коханого підтримувати її.

Зірка розповіла, що їй було важливо відчувати міцне чоловіче плече у такий важливий момент. Крім того, додала Регіна Тодоренко, вона відносить себе до того типу жінок, які впевнені: якщо народжувати дітей планували разом, то і весь процес пара мусить проходити виключно разом.

Кадри з партнерських родів Тодоренко й Топалова
Кадри з партнерських родів Тодоренко й Топалова

До слова, під час других пологів Регіна Тодоренко з собою взяла не лише чоловіка, але й старшого сина. Михайло також підтримував маму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини