“Розлучення й дівоче прізвище”: новоспечена дружина Остапчука розповіла про проблеми у шлюбі з шоуменом

Відомий український ведучий і шоумен нещодавно одружився втретє. Новоспечена дружина Володимира Остапчука розповіла про проблеми у зірковому шлюбі

Після другого розлучення з нотаріусинею Христиною Горняк відомий український шоумен Володимир Остапчук почав стосунки з 22-річною медійницею з Києва Катериною Полтавською. Шанувальники впевнені, що сьогодні зіркова пара вже навіть встигла офіційно зареєструвати свій шлюб, адже раніше закохані вже подали відповідний знак. Втім до сьогодні знаменитості воліють мовчати про власне кохання.

Хай там що, новоспечена дружина Володимира Остапчука активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто показує свого коханого (без обличчя, втім і так зрозуміло, що це – український шоумен. Крім того, Катерина Полтавська часто розповідає кумедні історії про їхні з коханим чоловіком стосунки. Нещодавно блогерка жартома зазначила, що слід було б і про розлучення подумати.

Як виглядає нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
Як виглядає нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Нещодавно відомий український ведучий вирішив кумедним відео відреагувати на новину про те, що в Україні збираються запровадити обов’язкову наявність рецептів для купівлі більшої кількості ліків. До переліку “заборонених” медикаментів віднесли й популярний протизапальний і знеболювальний препарат “Німесил”.

На опублікованому відео Володимир Остапчук продемонстрував, як живуть олігархи нашого часу – просто висипав пакетик “Німесилу”, насолоджуючись можливістю користуватись нині “забороненим” препаратом. Підписники зірки посміялись з його іронії, а ось дружина шоумена показала залаштунки.

Катерина Полтавська продемонструвала наслідки знімання нового відео. Дівчина показала, як виглядає їхній стіл після того, як Остапчук висипав останній пакетик знеболювального препарату. Блогерка відповіла на жарт свого чоловіка, зазначивши, що після такого можна й про розлучення подумати.

Дружина Остапчука Катерина Полтавська пожартувала про розлучення з шоуменом
Дружина Остапчука Катерина Полтавська пожартувала про розлучення з шоуменом

Нагадаємо, що про ймовірне одруження зіркової пари стало відомо наприкінці лютого цього року. Тоді знаменитості на своїх сторінках опублікували однакові Історії з паспортного сервісу в Києві, де швидко оформлюють шлюби. Остапчук і Полтавська позначили, що цей день став для них особливим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини