Новоспечена дружина Остапчука назвала його ідеальним чоловіком: шоумен прибирає та навіть миє коханій взуття

Нещодавно відомий український ведучий і шоумен після другого розлучення одружився втретє. Новоспечена дружина зірки показала, яким він став у стосунках із нею

Восени 2022 року мережа почала буквально гудіти чутками про те, що відомий український шоумен і телеведучий розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Шанувальники довго намагались розгадати загадку зіркових стосунків, втім врешті-решт все само стало на свої місця – знаменитості й дійсно розлучились, втім досі не розповідали про причини свого розставання.

Втім, особисте життя Володимира Остапчука після розставання з другою дружиною дуже швидко налагодилось. Знаменитість почав зустрічатись з 22-річною медійницею з Києва, а невдовзі новоспечена зіркова пара навіть натякнула на своє одруження. Зараз Остапчук з Катериною Полтавською живуть в одній квартирі у столиці, а їхні взаємини буквально є втіленням ідеалу.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська не з'являються на спільних фото
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська не з’являються на спільних фото

Український шоумен і ведучий у своєму блозі не часто розповідає деталі стосунків з коханою, а ось Катерина Полтавська часто тішить шанувальників цікавими розповідями й смішними історіями. Нещодавно, наприклад, зіркова дружина вирішила похизуватись, який у неї ідеальний чоловік. Полтавська показала, як Володимир Остапчук прибирає з пилососом, а в описі зазначила, що він встиг помити ванну, пропилососити вдома та навіть помити своїй коханій взуття.

Крім того, у наступних історіях блогерка показала букет квітів, який отримала в подарунок від Володимира Остапчука. Попри дощову погоду в Україні, шоумен точно зміг підійняти настрій своїй коханій дружині Катерині Полтавській. Зірка, своєю чергою, у своєму блозі закликала чоловіків дарувати жінкам квіти.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська похизувалась ідеальним чоловіком
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська похизувалась ідеальним чоловіком

Одна з підписниць знаменитості відповіла на Історії блогерки. Шанувальниця Катерини Полтавської зазначила, що чоловік насправді є відображенням своєї жінки. Таким чином, Остапчук з коханою мають гармонійні стосунки, оскільки не втомлюються радувати одне одного й приділяти увагу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини