Як сьогодні виглядають діти сестер Сумських: від різних чоловіків Ольга і Наталія народили свої точні копії

Зіркові сестри Ольга та Наталія Сумські народили прекрасних донечок, які дуже схожі не лише на своїх мам, але й одна на одну, попри те, що в них різні батьки.

Відомо, що сестри Сумські не дуже добре ладять одна з одною і через це доньки одна одної не спілкуються зі своїми тітками. Попри це, їхні доньки дуже схожі між собою навіть попри те, що вони були народжені від різних чоловіків. Редакція сайту Добрі новини пропонує дізнатися про Сумських-менших трішки більше.

В Ольги Сумської дві доньки – Антоніна та Ганна. Старша донька Тоня зараз проживає в росії разом зі своїм чоловіком-росіянином і нічого не говорить про повномасштабне вторгення з боку країни-аргесорки. Як казала акторка, з Антоніною вона підтримує спілкування і в неї дуже болить серце за все, що зараз відбувається. Однак, повернутися в Україну Тоня не може з певних причин, які ніхто поки не назвав.

Ольга Сумська з мамою та доньками
Ольга Сумська з мамою та доньками

Молодша донька Ганна навчалася в Італії, але прийняла рішення повернутися в Україну. З батьками, на думку Ольги Сумської, завжди краще переживати як негативні, так і позитивні емоції. Не дивлячись на те, що в країні війна, молодша донька покидати рідну землю не хоче, навідміну від старшої сестри Тоні Паперної.

Що стосується доньки Наталії Сумської, її звати Дарина. Дівчина могла б стати прекрасною співачкою, але вийшовши заміж стала звичайною допомогосподаркою. Коли помер чоловік Дарини, вона виявилася зовсім не самостійною та сіла своїй матері на шию. Сама Наталія не раз говорила, що їй складно визнати, що її донька не змогла стати самодостатньою.

Донька Наталії Сумської
Донька Наталії Сумської

Ще в 17 років Дарина почала жити окремо від батьків. Дівчина вступила до естрадно-циркового коледжу і Наталія подумала про швидку сепарацію, але це не принесло свої плоди. Дарина в свої 40 років нічим не займається, не працює, а просто живе життя, аби жити.

“Вона сподівається, що я їй все дам, все запропоную. Вона така, як її батько, а працюю і не чекаю, поки мені хтось принесе”, – розповідає Наталія Сумська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини