“Потрапляє в 1% найрозумніших дітей у світі”: Віктор Ющенко розповів про 19-річного сина від другої дружини

Колишній президент України у новому інтерв'ю розповів про досягнення свого 19-річного сина у міжнародній школі. Юнак вражає розумовими здібностями

Експрезидент України разом із другою дружиною виховують трьох спільних дітей – двох доньок та наймолодшого сина. Загалом Віктор Ющенко – не лише відомий український політичний і громадський діяч, але й багатодітний батько. У першому шлюбі політик став батьком двох дітей, доньки Віталіни та син Андрія.

У нещодавньому інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” Віктор Ющенко розповів про свого наймолодшого сина, а також його наукові досягнення. Експрезидент зазначив, що сьогодні 19-річний Тарас навчається в американському університеті, а міжнародна школа визнала його одним із найрозумніших дітей у світі.

Віктор Ющенко зі своїми дітьми від другої дружини Катерини Ющенко
Віктор Ющенко зі своїми дітьми від другої дружини Катерини Ющенко

У коментарі для журналістів колишній президент України пояснив, чому політехніка стала найголовнішим інтересом і захопленням його молодшого сина. Віктор Ющенко пригадав, як колись придбав дитині двигун внутрішнього згоряння, який частково було вироблено зі спеціального прозорого матеріалу.

Тоді, зазначає батько Тараса Ющенка, хлопець захопився всім, що пов’язане з технічним напрямом. Пізніше, розповів експрезидент України, його син закінчив школу й став одним із найрозумніших дітей у світі.

“Є в міжнародній школі протокол, за яким діти, котрі йдуть у вищу школу, здають свої атестати в один проєкт, який їх оцінює, – пояснив Віктор Ющенко. – І моя дитина потрапляє в 1% найрозумніших дітей у світі за цією системою”.

Український політичний і громадський діяч також додав, що після завершення школи його синові надіслали пропозиції 10 найперших світових університетів. Крім того, в інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” Віктор Ющенко зазначив, що 19-річний Тарас здобуває освіту в галузі ракето- й літакобудування. Втім, назву університету, в якому він навчається, експрезидент не назвав.

Наймолодшого сина колишнього президента визнали одним із найрозумніших дітей світу
Наймолодшого сина колишнього президента визнали одним із найрозумніших дітей світу

Нагадаємо, що наразі відомий український політичний і громадський діяч мешкає окремо від своєї дружини Катерини Ющенко. Кохана експрезидента України разом із двома їхніми доньками мешкає у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини