“Беру кредит на три роки”: молода дружина Віктора Павліка зізналась, скільки коштує її новий автомобіль

Четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова назвала суму, яку віддала за новий автомобіль, який придбала днями

Відомий український співак Віктор Павлік має насичене особисте життя. Сьогодні знаменитість одружений вчетверте, а його обраницею стала на 28 років молодша за нього Катерина Репяхова. Кохана музиканта активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, в якому постійно ділиться з шанувальниками останніми новинами з їхнього життя.

Так, наприклад, головною новиною в родині Павліків за останній час стало придбання нового автомобіля. Катерина Репяхова не приховувала, що дуже давно чекала моменту, коли побачить свою нову машину. Тепер українська блогерка нарешті може забрати свій автомобіль. Зірка розповіла про процес придбання авто й назвала вартість машини.

Дружина Віктора Павліка розповіла про купівлю нового автомобіля
Дружина Віктора Павліка розповіла про купівлю нового автомобіля

На своїй сторінці зірка показала, як вони з чоловіком їдять у салон робити перший внесок. Катерина Репяхова зазначила, що 40% вартості нового автомобіля вони беруть у кредит. Знаменитість також назвала терміни виплати кредиту. За словами Репяхової, вона оформлює кредит на три роки, втім планує закрити його всього за рік.

Не стала відома українська блогерка приховувати й вартість свого нового автомобіля. Знаменитість зазначила, що він коштує 50 тисяч доларів.

В одному з нещодавно опублікованих відео Віктор Павлік закликав свою дружину нарешті показати підписникам свій новий автомобіль, втім блогерка зазначила, що покаже машину лише у четвер. Схоже, Катерина Репяхова захотіла потримати інтригу й підігріти інтерес публіки до свого нещодавнього придбання.

Катерина Репяхова розповіла, скільки коштує її новий автомобіль
Катерина Репяхова розповіла, скільки коштує її новий автомобіль

Нагадаємо, що раніше володарем новісінького авто став і чоловік української блогерки Катерини Репяхової. Віктор Павлік повернувся за кермо машини, якою у минулому вже володів. Дружина відомого українського співака розповіла, що її коханий став володарем нового Land Rover, який коштує щонайменше два мільйони гривень.

У відповідь на критику підписників Катерина Репяхова зазначила, що вважає придбання чоловіка цілком заслуженим, оскільки Віктор Павлік довго працював заради того, щоб дозволити собі комфортні поїздки. Крім того, зауважила зіркова дружина, її чоловік багато часу проводить в автомобілі, оскільки постійно їздить на гастролі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини