“Дуже сильне відчуття”: Маша Єфросиніна замилувала Мережу кадрами з сином після довгої розлуки

З початком повномасштабного вторгення Маша Єфросиніна живе на дві країни: Польща та Україна. В Україні вона бачиться з чоловіком, а в Польщі - з мамою та дітьми.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна не раз розповідала про те, що її діти знаходяться за кордоном, а сама вона живе та дві країни. Все через те, що її чоловік Тимур вирішив стати на захист нашої країни, а дітей разом з мамою Єфросиніна перевезла до безпечнішого місця, щоб не перейматись за їхнє життя та здоров’я.

Однак, днями хлопчик приїхав до столиці та побачився з мамою. Як каже сама Маша, Сашко сильно просився додому, до Києва. Нарешті, маленька мрія хлопчика збулася і він потрапив додому. Чи надовго син Єфросиніної залишиться в Києві – невідомо, але Маша насолоджується часопроведенням з одним з найголовніших чоловіків у її житті, поки інший захищає їх від небезпеки.

“Мій син цілий рік не був вдома. Не проходило ні дня, щоб він не просився в Київ. Це дуже сильне відчуття, я бачу, як він все сприймає зараз”, – розповідає телеведуча.

Маша Єфросиніна показала чуттєву зустріч з сином
Маша Єфросиніна показала чуттєву зустріч з сином

Сашко – друга дитина в сім’ї Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва. Нещодавно, жінка зізналась, що перша дитина – донька Нана, була небажаною. Пара не була готова до вагітності, бо в них були власні плани на життя, власні проєкти і багато чого іншого. Вагітність водночас налякала пару, але Тимур не розгубився та не втік, а зробив як справжній чоловік і запропонував телеведучій вийти за нього заміж.

Про це Маша розповідала Олі Поляковій в одному з випусків “Дорослих дівчаток”. Зіркові подружки люблять поговорити про своє особисте життя, факапи, кумедні ситуації, або просто підняти тему, яка цікавить підписників каналу Маші Єфросиніної. Зірки вміють поєднати жарти з серйозними темами, виражають свою суб’єктивну думку і кожен глядач може сам обрати, чи погоджуються вони з ними, чи ні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини