“Потрібна психологічна допомога”: Настя Каменських зізналася, чому звернулася до спеціаліста

На фоні чуток про розлучення з Потапом Настя Каменських зізналася, що почала відвідувати психолога, який їй допомагає впоратися з певними проблемами.

Чутки про подружжя Потапа і Насті Каменських продовжують блукати Мережею. На початку їхніх стосунків прихильники були вражені тим, що вони все ж таки вирішили були разом, попри те, що з самого початку спільної роботи вони одне одному не сподобалися. Зараз користувачі припускають, що пара знаходиться на межі розлучення, але ніхто з зіркового подружжя цю інформацію не підтверджує.

Днями, одна з екс-підопічних Потапа розповіла, що він пропонував їй романтичні стосунки під час шлюбу з Каменських, але чоловік ніяк на такі звинувачення не реагує. Чи правда це і чи варто вірити невідомій співачці, яка пішла від Потапа – невідомо. Прихильники чоловіка прискають, що це спосіб похайпувати на його імені, щоб отримати більше популярності.

Настя Каменських розповіла про роботу з психологом
Настя Каменських розповіла про роботу з психологом

Настя Каменських також не коментує такі події, але співачка зізналася, що в неї в житті не все добре. Зірка ще до повномасштабного вторгення мала проблеми з ментальним здоров’ям, а після війни та постійний стрес цей стан значно погіршився. Що саме відбувається з дівчиною – невідомо, але Настя робить все, що може, аби їй не ставало гірше і вона могла тримати свій емоційний стан у відповідному тонусі.

Дружина Потапа ще напередодні лютого 2022 року зрозуміла, що їй потрібно психологічна допомога, бо її почало щось знищувати зсередини. Каменських дуже вдячна, що в неї є професіонал, який може їй допомогти впоратися зі своїми тарганами в голові.

“Деякий час тому я зрозуміла, що мені потрібна психологічна допомога. Тому на регулярній основі я почала працювати з психологом і дуже рада такому рішенню. Мені допомогли розплутати цей клубок, я навчилася різних технік та знань, які допомагають мені тримати себе в постійному ресурсі”, – каже Каменських.

Настя Каменських розповіла про проблеми з ментальним здоров'ям
Настя Каменських розповіла про проблеми з ментальним здоров’ям

Коли Настю запитали, що чи хто допомагає їй в цей складний період, вона відповіла, що це музика, але жодного слова не сказала про свого коханого чоловіка. Чи не означає це те, що у стосунках пари й справді пішла тріщина?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини