Ксенія Мішина вперше назвала ім’я батька свого сина Платона: звати так само, як і тата екс-холостячки

Нещодавно відома українська актриса Ксенія Мішина дала інтерв'ю для "ЖВЛ". У розмові з журналістами зірка зачепила болючу тему про батька свого єдиного сина Платона

Відома українська актриса отримала широке визнання після зйомок у серіалі “Кріпосна”. Сьогодні зірка є однією з найуспішніших молодих представниць своєї сфери. Ба більше, Ксенія Мішина відкриває нові обрії й пробує себе в інших професіях. Наприклад, нещодавно знаменитість стала телеведучою програми “Я люблю Україну”.

Проте, крім приголомшливого успіху у сфері кінематографа, Ксенія Мішина також є щасливою мамою сина Платона. Знаменитість дуже довго приховувала деталі про свого колишнього чоловіка, який є батьком хлопчика. Втім, у нещодавньому інтерв’ю для “ЖВЛ” зірка розповіла детальніше про людину, від якої тікала з одною валізою речей.

Ксенія Мішина зізналась, як звати батька її сина Платона
Ксенія Мішина зізналась, як звати батька її сина Платона

У новому інтерв’ю знаменитість вперше назвала ім’я свого колишнього чоловіка. Виявляється, батько єдиного сина Ксенії Мішиної має таке ж саме ім’я, як і батько відомої української актриси. Чоловіка звати Олександр, втім, крім ім’я, екскоханий зірки не має нічого спільного з її рідним татом. Знаменитість зізнається, що свого часу тікала від колишнього так, що аж п’яти кивали.

Актриса вже не приховує того факту, що її колишній чоловік був аб’юзером. Їхня передостання зустріч закінчилась тим, що чоловік напідпитку прийшов на виставу Ксенії Мішиної, а після – спустив її сходами. Втім, цей випадок став не останнім у житті актриси, коли вона була змушена побачитись з колишнім чоловіком.

Після початку повномасштабної війни Олександр захотів побачити свого сина. Ксенія Мішина зізналась, що вона не має права забороняти своєму синові Платону побачити рідного батька. Зірка розповіла, що зустріч минула напружено, втім її дитина самостійно, без будь-яких пояснень, зрозуміла, що його біологічний батько – погана людина.

Ксенія Мішина зізналась, як минула зустріч її сина з біологічним батьком
Ксенія Мішина зізналась, як минула зустріч її сина з біологічним батьком

У підсумку знаменитість зазначила, що спілкування з колишнім чоловіком вкотре обірвалось. Втім, додала відома українська актриса, ще одного шансу вона Олександру давати не має наміру.

Популярне

Подібні новини