“Людина не змінилася”: Ксенія Мішина розповіла про бажання колишнього чоловіка налагодити стосунки

Українська акторка та головна "Холостячка" країни Ксенія Мішина розповіла, які в неї стосунки з колишнім чоловіком, який водночас є батьком її сина.

Завидна “Холостячка” та українська акторка Ксенія Мішина самостійно виховує свого 10-річного сина Платона. Дівчина частенько показує у соціальних мережах, як вона проводить час зі своїм сином, як він росте, розвивається і що в нього вкладає сама Ксенія.

Прихильників неодноразово цікавила тема стосунків з колишнім чоловіком Мішиної, який, відповідно, є батьком хлопчика, але акторка не завжди охоче про нього розповідає. Попри це, редакції сайту Добрі новини вдалося з’ясувати, чи підтримує Ксенія зв’язок зі своїм колишнім та які стосунки в маленького Платона з власним татом.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з батьком Платона
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з батьком Платона

За словами Ксенії, чоловік намагався відновити стосунки з сином. З початком повномасштабного вторгення батько Платона якось відшукав номер акторки, зателефонував та попросив про зустріч. Звісно, дівчина не могла відмовити рідному татові у зустрічі з його сином, але все закінчилося далеко не так, як хотілося б.

Екс-коханому акторки не вдалося налагодити стосунки ні з нею, ні з рідним сином. Хлопчик самостійно зробив висновки про горе-батька, тому Ксенія більше не бажає, аби таке спілкування продовжувалося, навіть, якщо це буде дуже рідко.

“Людина не змінилася. Я розуміла, що йому потрібна була я, а не син і це погано впливало на нього. Потім, нова сім’я колишнього почала качати права. Це не про мене”, – розповідає акторка.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з батьком Платона
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з батьком Платона

Про початок стосунків з чоловіком Ксенія розповідає без сильного захвату. Було кохання під час навчання, потім раптово завагітніла, взяла відпустку в університеті в поїхала до Севастополя. З коханим доволі швидко розлучилися з невідомих причин, але це не має значення, бо Ксенії вдалося самостійно досягнути висот, про які більшість навіть і не мріяли.

Тепер її син – найголовніший в світі чоловік, заради якого вона може покинути всіх і все, якщо в цьому виникне необхідність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини