Могилевська, Руслана, Дорофєєва, Каменських, Булітко, Нікітюк, Огнєвіч: чому ці українські зірки досі бездітні

Для одних жінок материнство — це дар, для інших тягар, а для когось нездійсненна мрія. Дізнайтеся, хто зі співачок досі прагне народити дітей та відчути радість від появи малюка.

Прямо у цю хвилину, поки ви читаєте це речення, у світ приходить одна маленька душа. Маленька людина народжується, а його мама, попри всі випробування, з ніжністю та великою любов’ю притискає її до себе.

Втім, не далеко не всім жінкам дано привести малятко у світ. Зокрема, Наталія Могилевська, яка була вже у двох шлюбах, так і не змогла завагітніти і народити дитину. Хоча їй можливість випала: колишній чоловік мав дочок від першого шлюбу, яких співачка прийняла, як рідних.

Така ж доля спіткала і легенду “Євробачення” Руслану. Артистка чимало років прожила у шлюбі, але з коханим так і не змогла мати дитину. Вона аргументувала це тим, що після великих концертів її організм значно виснажився, а сама вона не змогла б виносити малюка.

Руслана Лижичко вже не так молода, як раніше
Руслана Лижичко

Підозрюють, що робота стала на заваді материнства і Насті Каменських, якій вже далеко за 30, і яка ще жодного разу не була вагітною. Хоча цей цікавий стан їй часто приписують ЗМІ.

Гумористка Вікторія Булітко давно зарекомендувала себе, як кар’єристка і свою славу та популярність поки неготова проміняти на пелюшки, як і Надя Дорофєєва, яка, проживши у шлюбі з Володимиром Дантесом чимало років, відверто заявила, що до немовлят поки не готова, адже сама ще почуває себе дитям.

Надя Дорофєєва зізналася, що захворіла
Надя Дорофєєва

Фанати впевнені, що кар’єра стала на заваді материнства і Злати Огнєвіч, яка ледь-ледь відійшла від холодного серця та вчинків Андрія Задворного.

А ось Леся Нікітюк взагалі не проти мати діток, але доля ще не подарувала такого шансу. Не приховує зірка, що велика родина — це може бути її мрією.

Популярне

Подібні новини