Єдиний син Олега Винника і Таюне: як виглядає і чому батьки його приховують майже 20 років (ФОТО)

Мережа давно говорить про спільну дитину Таюне та Винника. Хто він, хлопець, який гордо носить прізвище Головного вовка країни? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Ліричний співак Олег Винник давно приховує особисте життя. Чоловік воліє не виказувати правди про свій сімейний стан, а тим паче про своїх дітей. Втім, одно разу програмі “Світське життя” вдалося випитати правду у Головного вовка країни все. Виявляється, без наступників творчий спадок популярного чоловіка не лишиться.

Цікавим є ще інший момент. Коли співак тільки починав свою кар’єру, він виступав та практикувався у Німеччині. Там він дуже зацікавив місцеву пресу і саме тамтешнім журналістам змушений був зізнатися, що обраниця у нього таки є і більше того, вона подарувала йому первістка. Так, як робота не давала можливості постійно бачитися з близькими, у 2005-му році артист мріяв, аби рідні переїхали до нього.

Та згодом ситуація кардинально змінилася: слава прийшла до нього на Батьківщині, а разом з нею і завіса таємничості коло образу знаменитого блондина. Подейкували, що продюсери зірки навіть мали розмову з його односельцями, аби ті ні за які гроші не видали нічого зайвого про життя Олега.

Втім, у 2020-му році у мережу потрапили знимки хлопця, який виступав за спортивний плавецький клуб у Німеччині. Звати юнака Юліан Винник. Одразу прихильники “записали” цього кремезного хлопця у сини артистові. З огляду на інформацію про те, що Таюне — можлива дружина зірки, то бек-вокалістку стали вважати мамою юнака.

Єдиний син Олега Винника і Таюне

Самі ж селебріті офіційних коментарів не давали з цього приводу. Чому можуть приховувати знаменитості свою дитину? Ймовірно відповідь дуже банальна і проста: через високу впізнаваність, легендарні мама з татом просто хотіли дати безпечне та радісне дитинство своїй кровинці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини