“Викреслити із життя”: Юрій Горбунов вперше розповів про спілкування з колишньою дружиною, яка живе в Америці

Чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов розповів про спілкування зі своєю колишньою дружиною. На думку актора та телеведучого, це звичайна звичка.

Актор Юрій Горбунов в ексклюзивному інтерв’ю Славі Дьоміну розповів подробиці зі свого особистого життя. Чоловіки поговорили про дітей, війну та спілкування з колишніми. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чи спілкується Юрій з колишньою Людмилою.

Слава Дьомін розповів, що він зі своєю колишньою дружиною добре спілкується і поцікавився, чи робить так само Горбунов. Чоловік без сумніву та якогось сорому відповів, що так. Екс-подружжя спілкується по телефону одне з одним, питають, як справи та багато іншого. На думку Юрія, не можна просто отак взяти та викреслити зі свого життя людину, яка була з тобою не один рік і побачила тебе зі всіх сторін.

Юрій Горбунов розповів про спілкування з колишньою дружиною
Юрій Горбунов розповів про спілкування з колишньою дружиною

“По телефону ми періодично зідзвонюємося. Вона в Америці, хоче повернутися в Україну. Ну, слухай, це ж наше життя, ми не можемо викреслювати з нашого життя людей, з якими ми були пов’язані роками. Це неможливо, просто викреслити з життя”, – розповідає чоловік.

Звісно, в їхньому житті був період, коли вони не спілкувалися. Після розставання є період мовчання, але потім все змінилося. Хоч чоловік не часто спілкується з колишньою, але раз на 2 місяці вона можуть поговорити та запитати як справи, чи потрібна якась допомога і так далі.

“Це все складно, це звичайно елементарна звичка, до якої ти повертаєшся”, – додає чоловік.

Юрій Горбунов розповів про спілкування з колишньою дружиною
Юрій Горбунов розповів про спілкування з колишньою дружиною

Юрій Горбунов додав, що їм з Людмилою було легше розлучатися через те, що в них не було спільних дітей. Якби все було навпаки, то розлучення затягнулося і невідомо, чи підтримували б вони таке ж тепле спілкування, як зараз. Юрій дуже радий, що вони з колишньою залишилися в класних та дружніх стосунках.

Секрет ідеального щлюбу, на думку чоловіка, в тому, що ніхто не повинен комусь диктувати свої умови. Якщо, наприклад, ви хочете прокинутись вранці, а ваша половинка хоче довше поспати, то це не означає, що потрібно будити свою половинку і змушувати готувати сніданок. Кожен партнер повинен поважати особистий простір одне одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини